boy, you're an alien, your touch so foreign

Idag har det varit annu finare vader an igar, och imorgon ska det bli annu finare idag. Det ska bli runt 80-84 degrees vilket ar 26-28 grader varmt. Ah vad jag alskar californien. Min baddraktsbranna ar tillbaka men jag klagar INTE jag alskart! Alskade vader. Alskade sol. Skolan idag var som vanligt idag, bara chill, hade pa mig en jattefin ny troja som jag kopte igar, och kande mig bara ratt fin.
I alla fall sa varje dag efter skolan sa maste jag vanta en timme pa att simtraningen ska borja eftersom tiden har blivit andrad, i vanliga fall brukar jag aka hem till nan, aka till Jamba Juice eller nat, men idag nar jag gick och hamtade min vaska i Mrs. Shoops klassrum sa motte jag Emily. Fina Emily som jag aaaaaldrig ser. Hon vantade pa sin mamma och jag hade ingenting att gora sa vi gick runt skolan i solen och pratade sen satte vi  oss pa en bank och pratade. Tank vad fina manniskor det finns har i varlden. Nar hennes mamma kom gick jag across campus till poolen och hoppade i. For en gangs skull gjorde allt som stod pa tavlan, sehr gut kajsa! Efter traningen akte jag hem satt och sjong till "karleksvisan" som jag alskar, at middag och duschade och sant.
Sen ringer Mallory mig och sager "What are you doing right now? Do you have a bike? Can we go bike riding?" And so we did! Detta ar helt "galet" eftersom man aker bil OVERALLT och ingenstans har, sa vi var lite crazy. Cyklade till Shae's house for han bor nara mig, och sa hamtade vi upp honom, han hade en as ball cykel. Vi cyklade och cyklade sen kom vi pa att vi kunde cykla till Walter's house, sa vi ringde to make sure att han var dar. Det var han inte, han var hemma hos Megan Dodd, och tranade pa dansen som nagra senior killar ska uppfora pa Rallyt pa fredag (ska ta med min min kamera da!), sa vi cyklade dit istallet. HAha ah. En himla bra kvall. Sen spelade vi basket hemma hos Mallory sen kom jag pa att jag hade Apparts som ar due imorgon och en study gudie. (alltid ska government forstora allt.....) Sa vi cyklade hem till mig sen forsvann dom pa egna aventyr. Eftersom det var en JATTEFIN solnedgang sa fick Shae ta en bild och tagga mig i den pa fb. Sa tog jag bilder med min usla mobilkamera, men det far duga for titta sa fint!! Nu ska jag borsta tanderna och ignorera nagra laxor som behovs goras. Puss ♥




TRE UNDERBARA MOBILBILDER! Forsok att ignorera att jag ser jattekonstig och fet ut. Det ar ju tanken som raknas!

haha jag skypar med pappa!


oh I beg you, can I follow?

OJ vad glad jag ar! Sitter pa skolan och ar en bad student men det struntar jag fullstandigt i, the yearbook ar praktiskt taget klar sa det finns ingenting att gora. I alla fall kom jag nyss tillbaka fran lunchen, idag blev det BK med Kinser, Erica, Megan och Pepe. Ja mmmm fett fett. I alla fall sa har jag ju simning sa jag intalar mig att det inte gor allt for mycket att jag ater sa onyttigt. Jag betalar ALDRIG for lask och aldrig for french fries, jag ar alldeles for snal. Och det ar ju bra. Antar jag? Idag ar det i alla fall en finfin dag! Och det ar redan tisdag, och snart slut pa skolan och da ar det snart traning och sen ar det ONSDAG da det blir att ha sovmorgon. Tank att det verkligen ar hur underbart sadar mitt i veckan. Och ja justja, sa ar det stralande sooool! Det gor allt sa mycket battre no matter what. Fick tillbaka ett test som jag tog i fredags, 23/25 och sa fick jag mitt betyg som sjunkigt till ett D (fraga mig inte varfor) i government till ett B, och det ar fortfarande en massa saker som ska in. Government ar nog ett av de fa betygen jag bryr mig om, eller jag helt enkelt MASTE bry mig, for annars blir det ingen Kajsa som far walk the line med alla mina andra kompisar den 2a juni i min cap and gown. I alla fall nar jag var en bad student i morse (jag ar basta studenten i den klassen, jag lovar) sa chattade jag i alla fall med Sanna pa fb och vi pratade om Peace & Love  och jag fick reda pa att Bob Dylan ska dit!! Jag hade ingen aning om det, ah. Nej men gud vad jag ar taggad!! Sa fick jag aven reda pa att Fritzlkaka ska dit vilket jag inte visste och ah, jag ar sa himla taggad. Speciellt eftersom att sommaren ar har och det far mig att tanka pa sommaren hemma. Idag ar det 41 skoldagar kvar till Graduation. Assa va? Det ar ju helt sjukt. Nasta vecka ar det Senior Ethics och ja sen kommer det bli liksom pang bom och sa ar spring break, maj, PROM, GRADNIGHT, senior breakfast/dinner och aah allt. Jag har sa mycket att se fram emot nu, taggelitagg tagg! Aker forrestent till SAN DIEGO i pa fredag over hela helgen! Ahhhh vad roligt!

 


say you're independent, get it from your mama

Kara Dagbok. Idag har det varit en alldeles utmarkt dag. Vaknade hemma hos min bastis Erica i hennes nystadade rum som jag stadat kvallen innan. Hon ar namligen valdigt stokig av sig och har klader OVERALLT sa da kande jag sahar, Kajsa fixar! Akte hem till mig och fick prata med min fina mamma pa telefonen och prata massa strunt. Sa pratade jag aven med Isse litegranna och det var mysigt. Runt tva-tre tiden kom min van Mallory till mig och vi akte och shoppade, jag har inte kopt ett nytt kladesplagg till mig sjalv sen i slutet av januari sa jag kande att det var dax. Kopte ju i och for sig en t-shirt som det star HAWAII pa, men jag tycker inte att den gills. Sen efter nagra timmar av shopping akte jag hem och chillade med min host bro och Erica. Vi at pizza och dog lite smatt pga killen som levererade den. Runt halv nio akte vi till Ericas hus dar vi gjorde oss i ordning. Sen hamtade Mallory upp mig, Erica och Maddie och akte sedan vidare till  Myles hus, dar vi hamtade upp han, Erick och Franky och for sedan vidare till The River!! (Ja vi var 8 st i en bil for 5, bad bad kids) Jag tror vadergudarna har hort mina boner for nu blev det helt plotsligt mycket varmare. Vilket jag verkligen gillar maste jag saga, dagboken. At the river fick jag traffa en massa fina vanner som jag inte har sett pa flera veckor och bara hade det trevligt. Kom hem ca. en timme sen och nu ska jag ta mig nagot att ata och sedan, sa ska jag sova. Hoppas inte Frida och alla andra som jag ska skypa med imorgon har glomt bort det. Nattis


flickr

FRIDA 18 AR!


Grattis finaste du! Hoppas du far en jattefin dag! Saknar dig bebi

I'm coming home, tell the world I'm coming home


HEJ BLOGGEN! Detta har varit en ratt chill vecka, eller egentligen inte med tanke pa alla prov och sant, men det ar ju liksom vardag. Vi tog bilder till the yearbook igar forresten! Haha vet inte alls om jag gillar min bild men AJA, har ju som inte sa mycket att saga till om. Nar Cashe tog bilden kollade han pa den och sa "Kajsa you needa take a new picture" Why sager jag och sa sager han "You look weird" Men tack vad snallt! Haha.
Igar sporegnade det hela dagen igen, alla uppdaterade det pa facebook saklart, det gor alla nar nat hander med vadret haha. I alla fall sa har jag ALDRIG i hela mitt liv sett liknande mangd av regn. Det var helt galet. Det var puddles overallt och flera omraden runt skolan blev flooded, sa alla skolsporters traningar blev installda, men det gjorde ingenting for mig hehe. Akte hem till mig med min bff Erica en snabbis sen akte vi till hennes hus istallet och hon hjalpte mig med mitt court case som jag presenterade idag. Vi myste som vanligt och hade det bara jattefint medan det oste ner regn utanfor vara fonster. Vi kollade aven pa miss congeniality, jag har inte sett den filmen sen jag gick i fyran typ haha, sa det var roligt. Idag var det ISKALLT ute, vad tusan hande undrar jag? Vadergudarna vill inte att det ska bli sommar igen tydligen. I alla fall sa har jag frusit hela dagen sa i min engelska class sa hade min absolut favoritlarare Mrs. Shoop filtar som jag satt omvirad i. Ah hon ar sa mysig. Hmmm vad har jag mer gjort, det hander ju som en massa hela tiden som ar absolut helt ointressant for er som laser detta att veta. Justja, tog bilder idag for simningen. Namnde jag att det var iskallt? Jo med det var det i alla fall, stod dar i speedos och baddrakter. Fy tusan vad kallt det var, sen borjade det regna igen. Imorgon maste jag ta (ja kung F, jag skriver ta ett test hehe) tva stycken test, ett i Government och ett i U.S. history. Sen ar det antligen helg, jag ar sa trott. Nu ska jag lyssna pa mysmusik och plugga lite. Bilden ar fran Hawaii, det ar min absoluta favorit Emma, och sen ar det antagligen den snallste killen jag traffat, Asbjorn fran Danmark.

Och nej fia, jag har inte glomt bort dig. GRATTIS TILL KORKORTET! JAG AR SA HIMLA STOLT OVER DIG BEBI
!!! PUSSSSSS!!!

ska man skratta eller grata? jag skrattar

Hej bloggen, jag har inte tid med dig just nu men jag tankte bara saga 2 saker.
  1. Sen jag kom till USA har jag gatt upp ca. 14 pounds dvs. 6kg
  2. Imorgon har jag en presentation pa min court case i Gov. infor hela klassen och jag ar jattenervos.

all that I wanted was you




Jag ber om ursakt for min daliga handwriting MEN till min ursakt sa ar det bara jag som ser min almanacka och det ar ju mest for min egna skull. Idag kan ni ju se (om ni kan lasa forstas) vad jag har haft for mig.
  • Betalat for gradnight
  • Visat upp projekt i engelskan
  • Tagit quizz i engelska (pa 26 ord jag aldrig i hela mitt liv har sett forut)
  • Tagit CH 4 quizz i Government. (30 st fragor)
  • Lamnat in APPARTS #4
  • Tagit det SVARASTE provet i hela mitt liv i Gov. (ca. 60 st fragor on the Constitution och The Bill of Rights)
De papprena pa oversta bilden ar arbeten vi har fatt tillbaka den har manaden i Government. Liiite papper huh? Typ 89289452 st arbeten pa 21 dagar. FINFINT vettuu. Igar sa regnade det fran morgon till imorse. Non stop. Sporegn heeeela tiden. Jattemysigt faktiskt hihi.

omformaterad dator utan a, a & o

HEJ! Nu kommer det bli sa att i framtiden kommer mina inlagg att se ut, just sahar, utan de tre fina svenska bokstaverna. Min dator var doende sa min kara vardfar omformaterade min dator (fick windows 7 hihihihi) men nu ar allt och da menar jag allllt pa engelska. Sa jag kan inte langre anvanda spottan vilket suger, MEN nu kan jag i alla fall skypea, vilket ar en himla fordel. Igar kvall sa myste jag med diverse folk. Kollade Jersey Shore och bara myste. Nu ar jag i alla fall frisk sa det blir skola imorgon! Yes! H e h e. Ska gora klart lite laxor sen ska jag kolla pa alskade SOLSIDAN! Tyvarr ar det ju sista avsnittet. Hur tusan ska jag overleva?

when I'm feeling sad and grey can you make it stop

Haha nu har jag sovit i en herrans massa timmar. Åh vad underbart det var. I alla fall så pratade jag med min fina vän Maddie på fb och så frågade jag hur bilderna blev för yearbook och att jag var bummed att jag inte kunde vara med, då skriver hon:  "and um.. do you really think we'd take them without you? no. (:" Det gjorde min dag så himla mycket bättre. Vad himla gulligt av dom! Och mina pengar för gradnight som var due idag är också lugnt, för dom ba, nej du har ju betalat deposit redan så du är good to pay first thing Monday! Så det är jag också jätteglad för. Min käre vän Joe har några kompisar där han bodde förut som har ett band/grupp och dom är verkligen JÄTTEBRA, dom finns på iTunes, kolla upp One Direction och så min favoritlåt 2012. Dom är jätteduktiga. Köpte en låt med dom idag hihi.




Utkast: Mars 18, 2011

Igår gick jag till skolan igen, då det var St. Patrick's Day då alla ska ha på sig grönt annars får man nypas jättehårt, i hopp om att jag hade blivit frisk, och gjorde allt som vanligt. 2:15 satt jag på bussen till El D för vårat swim meet, som jag skulle simma i. (Ja jag är dum, varför i hela världen skulle jag simma om jag är sjuk?) I alla fall kommer vi dit, värmer upp och allt. Tävlingen börjar och det börjar med IM relay's. Jag simmar 50 m frisim och det gick fint. Sen strax efter simmar jag 200 m frisim. När jag kom ut, var jag utmattad, jag var helt svag och det svartnade framför mina ögon och jag kunde knappt stå up.  Out of shape hade ju en del av det, men jag höll på att spy och usch, har aldrig varit med om liknande. Kunde inte andas eller nånting.
Mitt simlag är helt underbart och hjälpte mig och så var älskade Michelle där (Nic's mamma) som är doktor-sjuksyster-nånting och tog hand  om mig. Allt snurrade och jag kunde inte stå upp. LÄSKIGT! Simmade inte nåt mer, såklart hehe, och fick ligga ner för att allt snurrade. När Nicole hade simmat klart åkte jag med dom till mina favorit  familjer där vi firade St. Patrick's Day, eftersom familjerna ursprungligen kommer ifrån Irland. Det var så himla mysigt! Findukat och allt! Jag älskar att spendera tid med dom där två familjerna. Joe och Nic är kusiner för den som hade missat det. I allafall så somnade jag på en gång när jag kom hem och nu idag har jag varit hemma. BLÄÄ! Jag orkar inte vara hemma. Jag har missat så himla mycket. Eng. quizz + project, Gov. test x2 om The Constitution & Bill of Rights + inlämningsuppgift, $70 till min gradnight, ta bilder för yearbookklassen. Fml. :(
Nu ska jag i alla fall bli frisk  och sova. Puss!


the heart of life



Neheeeeeeppp, jag skojade bara igår kväll tydligen, för nu funkar inte skype igen. Och jag är hemma och är sjuk. Larissa fick komma och hämta mig efter 4th period. Attans. Jag orkar inte vara sjuk. Kul att man kan ta del av de härliga 26 plusgraderna och sol som befinner sig utanför mitt fönster. NOT. Nu ska jag dricka upp mitt thé och sova. Puss!

unrequited love

Kooooooolt, tack moderjord för att du gav mig denna sjukdom, tack för alla läxor och tack för min finniga panna.
Tänkte göra nåt vettigt den här eftermiddagen, men så blev det inte eftersom vi skulle ta bilder för simingen men då dök inte fotografen upp så det blir fototagning på onsdag  istället. Efteråt att jag, Joey och Nic chillade i en park så åkte jag hem och gjorde ingenting i flera timmar. När jag tänker efter så kommer jag verkligen inte ihåg vad tusan jag har gjort ikväll. Skönare.
I alla fall så FUNKAR SKYPE PÅ MIN DATOR IGEN!!!! Överlycklig för det. Och för övrigt är jag sjuk nu. Tror jag har feber, men jag klagar inte, jag ska klara mig igenom detta! Kan inte missa nån skola nu inte, nejnejnej.



edit: NU KOMMERJAG IHÅG VAD JAG GJORDE IKVÄLL!! sjöng och dansade till amy diamond, sonja aldén, molly sandén och tjejen som sjunger peggys sång. Och så åt jag jordgubbar. Åh vilken mysig kväll.

I think you're just so pleasant, I would like you for my own

TRÖTTARE TJEJ! Sov väl cirkus 3 timmar natten till idag. På ett golv och sen i en fåtölj. Jag älskar mina vänner. Jag, Tanner, Mike och Dom åkte till en så sjukkligt stor fäzt, har aldrig sett liknande, igår kväll. Och det var så kul för nu inser jag hur många vänner jag faktiskt har fått här. Vi stannade bara en liten stund, sen släppte dom av mig hos mina homies där en stört rolig och lång kväll väntade. Dock så har jag ännu ondare i halsen nu. Och mitt vänstra öra. När jag kom hem runt nio imorse tog jag en dusch och sen kollade jag på OC och sov 4 timmar. Hängde med Mallory lite också, och nu ska jag sova lite till och sen får vi se vilka äventyr som väntar ikväll. Nån av mina kompisar räknade ut att det är bara ca 50 nånting skoldagar kvar av detta skolår. Det är ju HELT galet.



Jättecharmig bild på mig och Nic. Halvslutna ögon är ju alltid the classic.

hi weekend, i love you

Helg! Äntligen. Denna vecka har varit såå lång. Igår efter vårat swim meet så åt jag joey och nic enchiladas (stavning?) hemma hos joey och sen hade vi pluggkväll. Jag gjorde massa worksheets för U.S. history och pluggade till provet som jag hade idag. Idag efter skolan åkte jag, Alyssa och Nic hem till Chase där vi chillade med Joey och Chase, åkte sen vidare till Jack in the box och sen tillbaka till Chases. Nu är jag hemma lite snabbt för jag hade bara på mig sandaler och tshirt och det blev lite kallt. Ska chilla med mina homies ikväll också. Tror dock att jag börjar bli sjuk... Min hals har börjat göra ont och känns igentäppt på nåt vis.

40 days of Lent



Åh vilken mysig låt. Joushua Radin gör det igen. Idag blev jag tydligen katolik, det var ash wednesday så jag och Joey gick till kyrkan tillsammans med 500 pers och chillade. Fick ett kors gjort av aska i min panna och jag bad med alla i kyrkan. Hehe. Imorgon så är det ett swim meet igen, mot Sierra Pacific High, och dom har bara freshmen och sophmores så det lär ju bli att tävla mot sitt egna lag. När man är katolik ger man i alla fall upp någonting/gör någonting speciellt i 40 dagar och ja jag kan ju inte säga att jag är katolik men jag tänker i alla fall gå på alla träningar från och med nu och försöka att äta så lite skräpmat som möjligt. Bra va?

blodsmak & ben som ger upp


Pappa, jag och mamma på arlanda precis innan jag ska säga hejdå för 11 månader framöver. Mina fina föräldrar.
Gick på vårat swim meet idag, simmade 200 frisim och 50 frisim, skulle egentligen simmat 100 fritt också men det blev inställt. Såg världens snyggaste kille och dog lite smått. Nej men GUd vad snygg han var. Christian hette han. Kände mig typ ledsen för att jag aldrig kommer att få se honom igen. Han var så sjukligt snygg. Simmarkropp och fint lockigt hår. Jeg diör. Jag och Jan är cool nu i alla fall. Hon är en sån som kommer över allt, hon är typ igår var igår idag är det en ny dag. Vilket är rätt nice. Simmade 200 m frisim på 2.44 vilket är ganska sakta men då måste ni tänka på att jag inte rört en pool på 2 hela veckor. Slog alla tjejer från min skola så det var ju i alla fall roligt. HEHE. Fick min tävlingsbaddräkt idag av Jan. Hade tydligen beställt strl 28. Hur f*n tänkte jag då säger jag nu. Det var den minsta lilla sak jag sett i hela mitt liv. Det var ett träningspass att få på och få av sig den. Svetten rann typ efter.
I ALLA FALL så efter mina 8 längder så tänkte mina ben, nej nu är kajsa klar för idag och gav upp. HAAH jag kunde inte gå, det var det konstigaste jag varit med om. Kunde icke kontrollera mina ben. Såg säkert ut som att jag var jättefull för varje gång jag tog ett steg böjde sig mina ben och jag föll nästan ihop- Blodsmak i munnen  också. Out of shape? NEJNEJ.
Jag tänkte inte ens gå på the swim meet men min underbara vän Joey tvingade mig att gå praktiskt taget. Haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen, gjorde precis klart några government frågor.
PUSS

TÄNKTE ÄVEN HÄLSA TILL MIN KÄRA VÄN LURVAN SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! GRATTIS AGNES ILY PUSS PÅ DIG

riktigt riktigt DÅLIG dag

Riktigt dålig dag på alla sätt och vis. Kom till poolen runt 2.55 och väntar på att folk ska komma, några dykare kommer det och typ börjar prata och sånt och då får jag reda på att träningen börjar klockan 4. Lite irriterad blir jag ju då eftersom det betyder att jag har mer än en timme kvar på skolan då jag itne kan göra någonting, eftersom jag inte kan köra. Chillar lite, byter om och sånt. Då kommer assistent tränaren Ben och jag frågar "Ben how come no one told me practice starts at 4?" Han säger "Practice starts at 4. There, now you know." Då säger jag "Why didn't anyone tell me? This is so annoying, it ALMOST makes me not wanna swim anymore." MEN såklart hoppar jag ner i poolen och börjar simmar. Jag menar det är ju inte direkt som att jag inte tänkte simma. När Jan kommer dit, som är huvudtränaren så ropar jag hennes namn, men hon ignorerar mig så jag hoppar upp ur poolen  och frågar samma sak som jag frågade Ben. Då hettar hon som fan och börjar skälla ut mig inför hela simlaget och dykarna. Hon börjar skrika att jag har en dålig attityd och att jag kom till henne nu för att bitcha ut henne och att det var mitt egna fel att jag inte visste att träningen började kl 4. Hon säger att jag skulle frågat en teammate, men VARFÖR skulle jag assume att träningstiden hade ändrats? Till slut skriker hon på mig att om det inte duger för mig så kan jag lämna poolen. Hon skriker att att jag antingen ska hoppa ner i poolen eller lämna området. Jag lämnar poolområdet. Helvete heller att jag ska bli skälld på för ingenting. Jag var INTE otrevlig. Nej usch. Det enda jag tänker på nu är att jag ska ha tillbaka mina pengar för min tävlingsbaddräkt som jag betalade typ $60 för. Lämnade poolen i tårar och Alyssa tog mig hem. Fyfan vilken dålig eftermiddag. Jag förtjänade inte det där. Jag har redan sjuklig hemlängtan och vill inte ens vara här. Aldrig har en vuxen människa varit så otrevlig mot mig. Aldrig någonsin. Nej fy.

that should be me

Idag i Sverige är det två av mina favoriters födelsedag, min älskade bror som fyller 25 år (gammal) och min käre kusin Harald som fyller 18 år. Så stort grattis till er. Jag är nästan glad att jag inte är hemma under denna vinter eftersom de flesta av mina vänner fyller 18 så himla tidigt och jag fyller sent så jag missar ändå ingenting, skulle ju ändå inte kunna gå ut liksom. Annars så tänkte jag säga KUL  för alla hemma som har sportlov. Själv måste jag vänta i 6 veckor på mitt spring break. (Jaa jag vet att jag nyss var i Hawaii, men det kan aldrig bli för mycket ledighet hehe) Idag har jag varit en lazy bummm och inte gjort någonting, kollade på Cougar Town & DH på ABC.com och så tittade jag på solsidan. Pratade även med Sanna på skype i två timmar. Så himla skönt att inte göra nånting eftersom jag har varit i full fart med massa saker utan paus väldigt länge.




1 mars




Jätteblandade bilder som är random men det var i alla fall sista dagen, vi åkte dirre från stranden till flygplarren där vi flög till San Francisco, kom dit klockan 4 på morgonen, flög till L.A.X. klockan 6 och kom fram vid sju halv åtta. Tog ca 600 bilder eller mer under denna resa så det lär ju dyka upp några bilder lite då och då. Sen har jag även alla Benedictes bilder. Hon snodde alla mina och då tog jag några av henne. Hihi

28 februari








BÄSTA DAGEN! Lättttttt. Ja ni kan ju se ifrån bilderna. Chillaxade på en sjuuklight nice strand med mina två fina och sen bbq på kvällen och massa skoj! Åhhh nu vill jag tillbaka...

27 februari






Gick på farmers market med Emma och Benny, åkte senare till en as nice strand med heela gruppen, efter det åt vi på en gammal hawaiiansk restaurant och åkte vidare och kollade på såna dära platta fiskar. As cooollt. Sen somnade alla i mitt rum + Asbjorn i vårat hotellrum tittandes på The Bucket List.

26 februari






Dag nummer 2 i Hawaii. Mitt rum, 7 st tjejer. Jag och Emma från Sverige, Anna, Solveig och Benedicte från Norge, Anne från Danmark och Heather våran IEC, åkte på våran alldeles egna utflykt (istället för att sitta på en annan buss i 12 timmar)  Vi hittade en regnskog, fina vattenfall och en himla  fin plats att bada på. Vi hittade även en liten by som bestod av en liten gata där det fanns några små söta affärer. Köpte några armband och sånt.

25 februari








Första dagen i Hawaii, vi hann med att gå på en Luau, en hawaiiansk cermoni, därav de två bilder med "IMU Hawaiian Earth Oven", chillaxa lite på en rätt cool strand med sköldpaddor överallt, hann även att åka vilse och gå på en coffee plantation. Finfin dag!

hemski inski hanfordski

HÄJ! sitter och har egentligen INTE tid att uppdatera men jag är en snällis så jag gör det ändå. Kom hem ifrån Hawaii, the big island igår. Kom hem till Hanford runt 3. Resan var heeeeelt underbar och jag har 56093 bilder att visa. Några lär ni ha sett på facebook, men jag  ska ladda upp en massa fina här också. Idag var jag på skolan, och det var helt underbart att se alla mina fina vänner. Helt sjuuukligt vad jag saknade dom och jag var bara borta i 6 dagar. Hur tusan ska det gå när jag åker hem på riktigt? Vill inte ens tänka på det. Nej FY. Detta är i alla fall vad jag har gjort ikväll;
  • skrivit en 6 sidor lång essay för U.S. history
  • kopierat 4 kapitel med notes för U.S. history
  • "pluggat" till ett prov imorgon i Gov.
  • kollat upp slutet till the taming of the shrew (för vi har en in-class-essay på den imorgon)
FINFIN kväll va? Ingen träning idag för mig inte. Och så har vi inte träning imorgon heller, vet inte varför men det kommer i alla fall betyda att jag itne tränat på nästan två veckor. UUUUSCHHH. Känner mig redan otränad och äcklig. I alla fall så ska jag berätta ALLT om vad jag har gjort i Hawaii och visa massa bilder. Gör det i helgen!



FÖRRESTEN!!! Skype fungerar inte på min dator längre. Vilket suger rätt hårt. Så jag kan inte skypa med nån längre. :(

RSS 2.0