@ hawaii

Sitter i hotellrummet med med sex stycken tjejer plus jag. Ær inne på Benedictes dator så det blir med norska bokstæver. Kom hit idag i alla fall, och det ær så himla himla fint. Åh. Och alla ær jættetrevliga. Kan inte fatta att nu ar det 11 timmars skillnad!?! mellan sverige och var jag befinner mig. Två bilder från idag. Har typ 2565652 bilder redan med min, Emmas och Bennys kameror. PUSS så længe!

HÄR KOMMER JAG BEFINNA MIG FRÅN ONSDAG OCH FRAMÅT



Ja, var avundsjuka. Nu ska jag efter min ooootroligt långsamma söndag då jag hunnit med en massa läxor, OC disc 5 på säsong 1, sökt sommarjobb (antagligen den första som sökte 4-5 på morgonen) iväg till min kompis Jake och träffa homies. SEE YA

baby, jag tror jag är kär

Nästan 5 dagar sedan jag uppdaterade! Denna vecka har varit lite sådär. Men den har visat mig vilka fina vänner jag faktiskt har. OCH vilka äckliga falska människor det finns. Folk som bara vill en ont. Men men, allt är bättre nu i alla fall! Igår kväll efter träningen hängde jag hemma hos Nicole och chillade där tills Erica slutade jobba och ja chillade och sååånt! Träffade även Rogan vilket var superkul! Jag och Erica sov hos Nic. Jag är helt stört utmattad, måste sova, typ ta en liten nap elller nåt snart. I torsdags var det våra killars sista hemmamatch i basket, mot Lemoore. Förra gången vi spelade dom förlorade vi, men inte denna gång! Vi vann! Så himla kul. Var där med mina fina vänner och hade det jättekul. Hela den här veckan har det varit jättekallt haha, typ +12 hela veckan. Jag vill ha solen tillbaka så som det var förra veckan. Första grading perioden har varit nu igen och denna gång straight A's haha. Love it! Några bilder från torsdagens match!


En liten del av mitt fina kompisgäng! Chris, Connor, Chase, Joey, Caroline, Nic, jag, Erica & Dom.

Nic, jag och Erica.


SÅ himla amerikanskt. Love it!

OM 3 DAGAR ÅKER JAG TILL HAWAII!!!!!!!!

Saras födelsedag!!






Grattis fina fina vän, jag älskar dig och jag saknar dig så himla mycket! Det blir du och jag i sommar och jag är så himla taggad!! Hoppas du hade en jättefin dag. Massa med pussar!

200 dagar

Tydligen så räknade jag ut för ett BRA tag sen att på alla hjärtans dag så hade jag varit här i 200 dagar, vilket innebär 6,5 månader, 28,5 veckor. Låter ju inte som jättemycket men nu när jag tänker till så har jag bara sisådär 18-19 veckor kvar här i amerikat. Känns ju jättekonstigt att tänka att jag faktiskt ska hem igen, hem till mina nära och kära, till mitt rum, till min säng och till ett svensktalande land. Hem till vardagen, till Wargentinskolan. Till min lilla hemstad. Känns ganska så kluvet. Anledningen varför jag skriver om detta är pga brevet vi har fått, där det står om min hemresa.



Utkast: Feb. 13, 2011


Tacka vet jag hur riktiga vänner beter sig. Jag älskar mina fina hemma i Sverige.

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Sitter här och gäspar. Är jättetrött, jag Emma och Erica sov i min säng igår natt och jag låg i mitten vilket resulterade i ingen sömn what so ever. Min fina Emmaaaaa har i alla fall åkt hem nu vilket är tråkigt, haha vi har allltid så himla kul tillsammans. Vi har varit på the mall idag mest hela dagen och bara haft det superkul. Erica har också hängt med oss och det häftiga är att hon faktiskt förstod vad vi pratade om mest hela tiden. Jätteläskigt men också coolt. Haha hon har lärt sig så mycket svenska. Igår var en himla rolig kväll, som vanligt. Får se vad jag hittar på ikväll, jag är ju som sagt HIMLA trött. Nu ska jag färga Mallorys hår. Två goziga bilder på mig och min fina svenska Emma.



HHS vs. HWHS


Nicole, jag och Erica

Jag, Nicole, Erica och Caroline när våran kompis Garrett bestämmer sig för att ha en photoshoot haha.

En LITEN del av the student section där vi hejade på våra bball killar som spelade mot våra rivaler.

ÄLSKAR DESSA POJKAR! Helt underbara är dom båda två. Chris kramar om Brandon

Detta är en bild på min käre vän C-line när hon kör bil. Den enda bilden jag var tilllåten att lägga ut.


Detta är några få utav de 29494 bilder som togs igår. Det blir lätt så när man har en kool superkamera som alla vill leka hehe. Resten av bilderna finns på fejjan för den som vill kolla. GUD min vecka har varit så stressig. Har haft MASSVIS med läxor i min favvis klass. Government. På 4 dagar har vi hunnit med två stycken prov, en APPARTS due (analys av en politisk artikel, inte så lätt som det låter fyi) och ett helt kaptiel med 5 sections + 34984 frågor på det. Gött. Och ja justja, plus simning på det och ja en massa massa andra saker som händer jämt och ständigt. Jag klagar dock inte. Jag älskar när det händer saker runt om mig hela tiden hihi, man somnar så gott om natten då. Hela denna vecka har det varit runt 20 grader varmt med strålande sol. Älskar jag att bo i Californien? Ja. Tack värme <3

Basshunter!!

Joey, jag och Nicole var påväg till träningen PUMPAR dotA med Basshunter, på svenska såklart. INTE från min iPod, nej nej, Basshunter har gjort sig stor i Amerika (även Günther) och det förvånar mig varje gång nån säger att dom lyssnar på honom. Den stääändiga frågan är "Is this the music you guys listen to in Sweden?" Och mitt svar är alla gånger, "hahahah NO" IALLAFALLLLLL så pumpade vi sången på högsta volym med bilrutorna nere (såklart) och ser då en tant som är ute och går, vi stannar bilen precis vid tanten, och börjar FIST PUMPA och dansa som aldrig i bilen. Så sjuuukt roligt och tanten börjar DANSA! hahaha så underbart! Vi kör vidare och ser en grupp med yngre tjejer, typ 12-13 år gamla, åter igen stannar vi bilen och gör samma sak, och dom alla börjar dansa. HAHA så sjukt roligt. Joey är så rolig!

http://4.bp.blogspot.com/_k08fG0TZcco/TTJQCdzxGFI/AAAAAAAAAR4/a4VH-LSU1Xo/s1600/Basshunter-badoO.jpg
Mannen, myten, LEGENDEN! (Tydligen hehe)

back 2 life


Tydligen är jag vaken före nio idag. Haha har sovit kanske 3 timmar i natt. Hade en superrolig kväll igår med massa roliga människor! Idag är det dagen med stort D för alla i USA, det är nämligen SUPER BOWL SUNDAY! Alla jag känner inklusive min egna familj ska ha fest idag/ikväll! Haha, det är så sjukt stort, amerikansk fotboll alltså.
Det är Packers vs. Steelers. Min värdfamilj och alla runt om mig är så stolta att jag faktiskt har lärt mig hur allt funkar och vilka team som spelar. (Det vore iofsig konstigt om jag inte lärt mig någonting med tanke på hur många football games jag har varit på och hur många jag har sett på tv på ett halvår hehe.) Ska snart börja städa lite på mitt rum. Puss!

när man bor i cali kan man


...sitta och glassa ute i solen i min bakgård i pyjamas shorts i februari.



för dig ska jag göra det 1000 gånger om

Kom nyss ur duschen. Andra dagen av simträning, haha jisses! Igår hade jag BLODSMAK i munnen, så out of shape var jag hehe nerå men typ. Det är väl det amerikat gör med mig. Idag var träningen mycket lättare, det är ju som alltid den första träningen efter en lång tid som är värst. Idag simmade vi 5100 yards ~ 4,1 km. Kändes gött! Har redan fått en baddräktsbränna, vilket är helt sjukt. Jag tackar mor och far och alla mina förfädrar för mina pigment på min kropp! HEHE, så TACK! I alla fall så har vi träning varje dag i fyra månader vilket jag är så oerhört tacksam för. Det betyder att jag inte kommer vara runt som en boll när jag kommer hem! Jag gillar alla folk som simmar, vi har redan ett skönt gäng. Joey och Chase måste vara bland de roligaste killarna någonsin. Man får sig alltid minst ett gott skratt när man är runt omkring dem. På fredag är vi LEDIGA FRÅN SKOLAN! Yeeehooo! Jag är så himla glad haha!

Idag hade jag två quizzes, ett i government (som jag antagligen failade, fattade ingenting av vad som stod på det där pappret, det var som grekiska för mig) och ett i U.S. history, som vad det lättaste provet jag någonsin tagit. Mina två älskade pluggklasser. Eftersom jag inte har några läxor eller nååååt tills imorgon så ska jag nu lägga mig i min säng och mysa och kolla på OC. Vi har netflix här hemma, vilket är typ som lovefilm.se eller vad det nu heter i Sverige och då får vi i allefall hem gratis filmer hela tiden. (som vi sen bränner och har här hemma.) Jag har disc 1,2 & 3 av första säsongen.

Erica & jag ♥


187 dagar





Haha bilder från i fredags på skolan! Översta bilden är på Savannah & Jelissa, den andra på Mallory, alla tre håller i två stycken okända hundar som på nåt sätt kom in på school campus. Nedersta bilden är på mig och min älskade Mathew! Haha, han är helt underbar! Idag var skolan super seg, jag var så fruktansvärt trött eftersom att jag sov HÖGST 4 timmar natten till söndagen och igår gick jag och lade mig sent även fast jag skulle gå och lägga mig "tidigt" så jag höll på att somna hela dan hihi. På lunchen åkte jag, Joey, Aaron, Walter, Mallory, Megan, Lindsay, Dom, Chase, Erica och Youshi till Me'N'Eds och åt. Det var trevlichh. Kom nyss hem från the swimming meeting, simträningen börjar imorgon 3.30. Jag är fett taggad att bli tan och in shape igen!! Mallory har övergivit mig och ska inte längre simma vilket är lite tråkigt men det gör inte så mycket alla mina vattenpolo kompisar simmar så det är lugge!

GRATTIS MORFAR PÅ FÖDELSEDAGEN FÖRRESTEN!! Det kanske är lite sent nu! Men grattis grattis!


PUSSSSs

RSS 2.0