CCGI

Min helg har varit toppen verkligen! Har umgåtts med massvis med vänner och bara haft det så himla kul. I fredags så svängde jag och Mallory in på T.B och from nowhere dök två stycken bilar packade med våra vänner som också "letade" efter nåt att göra. Vi alla bara chillade och jag träffade folk som jag inte har sett på ett tag, så himla nice var det. Efter TB så åkte jag och Mallory och massa andra till Walter's hus, haha vi chillad utanför hans hur i typ två timmar. Det var jag och Mallory den kvällen och resten killar. Hur kul som helst. Igår var jag på fäzt och det var verkligen jättekul det med. Sov hos Erica. Idag var jag på Emma's gymnastics meet. Hon var så himla duktig. Vann flera 1st places. Senaste gången jag såg henne tävla var 2009! Här är två bilder på henne från idag!


Pismo September 2010







Jag bara ÄLSKAR alla dom här bilderna.

Lemoore vs. HHS





Några bilder från igår kväll. Det är ett sånt himla jobb att ta med sig min kamera så det är bara lite då och då det blir nya bilder! Det var i alla fall en rolig kväll. Jag gick med Erica och Caroline och så träffade vi såklart en massa där. Idag fick jag tillbaka provet som jag tog igår, 29/31 vilket resulterade i ett B+... Liite irriterande med tanke på att jag knappt pluggade och det gick jättebra ändå, men om jag hade haft ETT poäng hade det varit ett A. Mer än hälften av den klassen failed deras test. Ajajajjjjaj. (Inte jag :):):):):):)::):)
NU ska jag göra ett av alla 3978328738747 project som vi har i Government, mitt favvis ämne :)  naat.

PUSS & KRAM

Jan. 26, 2011

Idag har jag varit utan mobil hela dagen, utan att ens veta om det. Trodde att det funkade men det visade sig att det gjorde den inte alls haha. I alla fall så har dagen varit finfin.
Började med att kolla på Konungens återkomst, hade sedan engelska där vi valde böcker, ska läsa En Geishas Memoarer (427 sidor) sen hade jag government, där vi tog massa enskilda quizzes, där jag fick reda på att jag är på the left wing gällande den amerikanska politiken. Jag är demokrat och älskar det liberala samhället  jag är uppvuxen i. I U.S history gjorde vi the study guide för provet imorgon.
Yearbook var stressigt, ska sitta och fylla i senior quotes under ALLA seniors bilder. T.A var chill som vanligt. Gick mest runt i eftermiddags solen med några kompisar. Direkt efter skolan träffades jag, Brandon, Trey och Kyler i Mrs. Shoop's klassrum där vi spelade in våran film.
Hahaha, åh vad roligt det var. Så FORT jag kollade på Brandon så började jag skratta och så fort Brandon kollade på mig så började han att skratta så det tog en massa massa tagningar innan vi fick till ett bra resultat. Brandon skjutsade hem mig och nu sitter jag och göra lite läxor innan jag ska iväg på basketmatchen som börjar 7.30.
Imorgon ska jag och  Erica äta frukost på Jamba Juice, vi kallar det "oatmeal wednesday!!" Haha allt från mig just nu! PUSS!!!!!!!


Bild från the Dog Bowl i oktober!

har stått i regnet så länge att jag börjat krympa

JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTTTTTTTt! Ska nog sova snart. Ska bara hoppa in i duschen först. Igårkväll slutade det upp med att jag hängde med Ronnie, Cashe och Justin. Jag och Ronnie gick sen till Dom och spelade "Dance Central" för xbox kinect med han och Erica. Helt sjukt roligt spel! Idag vaknade jag klockan 10 (mest för att bevisa för mina medmänniskor att jag faktiskt KAN kliva upp tidigt på helger) började med min kärleksdikt som är due imorgon, har aldrig känt mig så töntig i hela mitt liv som när jag skrev den där dikten, seriöst. Sen kom Mallory hit, hon "hjälpte" mig med min government läxa. NOT! hon gjorde INGENTING, fick göra allt själv haha. Sen somnade hon i min säng och sov i två timmar medan jag tittade på Solsidan. En riktigt bra dag alltså haha, inte allt för händelserik. Blev klar med alla mina läxor och det var ju mitt mål för idag. På onsdag har jag en tid hos en frisör, tack det behövs kan jag berätta. Hoppas och ber till gudarna att resultatet blir lyckat :)




En liiiiiiiiiiiten del av den största H&M affären i världen.

you've been waiting so long i'm here to answer your call

Knack knack på dörren. Larissa öppnar.
Kajsa?
MHmmmm?
It's one o'clock
Whaat? I set my alarm
I think you turned it off.
Ohh

Ungefär sådär gick det till när jag vaknade imorse idag. Satte på datorn och skypade med Fritzlkaka i två timmar och 15 minuter. Tog en dusch. Kokade makaroner. Och ska snart äta födelsedagsmiddag med familjen eftersom Chris fyllde år igår. Ikväll så är det Hanford West's formal så det är säkert några fester nånstans. Ska hänga med mina bffs ikväll också. Chill dag måste jag säga. Ma höres!


Frida och jag i somras

'cause our lips can touch, and our cheeks can brush

Skolan är i full fart och allt rullar på! Denna vecka är bara 4 skoldagar vilket jag älskar hihi. Denna vecka är dessutom mycket bättre än förra veckan. Har träningsvärk i magen för hur mycket jag har skrattat. I min första och andra period håller vi just nu på att kolla igenom Sagan om ringen triologin och vi är nu på tvåan, Sagan  om de två tornen. Det tar oss tre dagar att kolla på en film och allt som allt tre veckor för att kolla på alla filmerna. Jag måste säga att jag NJUTER! Det är inte alla som får kolla på film varje morgon varje dag. Gööötttttit måste jag faktiskt säga att det är.

Har spelat kinect hela eftermiddagen och svettat som en gris. Vann över Hunter när vi spelade bordstennis. (Det enda jag vann och vi spelade en massa massa olika sporter haha) För att inte bli ännu större så försöker jag att röra på mig så mycket jag kan och får utav en idrottslärare på skolan tips om vad man kan göra hemma för att röra på sig. Jag är så himla taggad till simningen börjar! Och till Hawaii resan! Det är mindre än 40 dagar nu såg jag nånstans haha. Ska försöka att träna bort mina fina love handles som jag så vackert har fått.

Vill bara säga till min familj att ni anar inte hur mycket jag uppskattar er, att ni finns i mitt liv. Tack mormor och morfar för ni är så himla underbara! Tack mamma och pappa för att jag fått komma hit. Tack mina fina syskon för att ni är de bästa syskonen man kan tänka sig att ha. Jag saknar er alla så så mycket.


Allt som kallas snö och vinterkyla känns väldigt långt borta ju nu måste jag säga. Dessa bilder är tagna 10 januari 2010.


viva las vegas (även fast jag inte är 21)











Helt underbar helg! Jag hoppas att några av mina läsare känner igen den nedre bilden, det är ju alltså precis utanför Caesars Palace där de spelade in The Hangover. Handlade förövrigt massa kläder på H&M, inte vilket H&M som helst utan det största H&M i VÄRLDEN! Har en bild som jag kanske visar sen. Kvinnan i kassan på H&M kom ifrån Sverige, Umeå rättare sagt så vi stod och pratade lite haha. Tänk vad världen är liten ibland. Sverige finns överallt, vilket är rätt konstigt med tanke på hur litet land det är. Vet redan nu att när jag är 21 eller äldre så ska jag hit och FESTA loss. PUSS!!!

parts of las vegas during the day







dålig dag, dålig vecka

Alltså det måste vara något med den här veckan, allt går åt helvete. Pratade igår med min school counselor (som förövrigt suger, han måste vara riktigt jävla korkad och det finns ingenting jag bryr mig mindre om än honom.) I alla fall så tänkte jag bara dubbelkolla med honom om jag verkligen behövde ta både Gov och U.S hist. så han kallade in mig idag under min 1st period. Vi började prata och han sa att han förstod precis vad jag menade, *han kanske inte är så dum ändå" tänkte jag. FEEEL! Han säger sen, hade du förväntat dig att du ska få ett diploma? Då säger jag, nej det har jag inte eftersom att du sa att jag inte kunde få ett förra gången vi pratade, men att jag fortfarande får walk the line. Han stannar upp och kollar på mig och säger, du kan inte walk the line om du inte ska få ett diploma.
??!?!?! SKojar killen med mig? Larissa och jag satt där några månader innnan  och då sa han att det var inga problem eftersom jag inte förväntade mig ett "riktigt" diploma. Jävla idiot. Och grejen är att han är otrevlig också. Varför blir man en school counselor om man inte kan vara trevlig? Han var så otrevlig både idag och igår att jag lämnade the office med tårar i ögonen. Tänk om jag inte hade dubbelkollat med honom då? SKulle jag ha på mig min cap and gown och inte bli uppropad på graduation? Jag har ju beställt en cap and gown för typ 100 dollar, då kan ju han betala tillbaka det då eftersom han nu har ångrat sig? ÅHÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Jag blir så less. Ringde Larissa i tårar och hon, underbara människa, sa "oroa dig inte, jag ska se till att allt löser sig. du känner mig. ska faktiskt ringa till skolan just nu"

Ska byta counselor också, BLÄ! jag gillar han inte.


Åker till Vegas imorgon dirre efter skolan så jag håller på att packa nu. Och lyssnar på musk haha, jag har blivit besatt av denna låt. Idag var det drog razzia på min skola och på Hanford West. Några undercover poliser hade gått där ett tag och grep idag 11 pers från West och 1 från East (min skola) Dom tog alltså drug dealers. Dom hittade meth, weed, pills och ja allt man kan tänka sig i drogväg. Varför är man så dum att man tar med sig det på skolan är min fråga?
Imorgon har jag TVÅ st quiz. Ett i engelska och ett i government. Nä fy, den här veckan gillar jag INTE!


SB <3

jag ser domen i dina ögon

JAHA! Skolan är i gång och ja detta blir nog sista gången jag uppdaterar bloggen på ett tag. Jag läser ju då, government OCH U.S history, och de båda klasserna är "ökända" för hur mycket läxor och prov dom har. Jag läser kaka på kaka, alltså inte bara ett utav ämnena som man brukar göra NEJ jag läser både och. Seriöst. Mitt toppenhumör försvann snabbt när jag insåg det. Hur i hela friden ska jag hinna med det och ha ett socialt liv? Hmmm.. Förslag uppskattasssszzzs. ÅKer även till LAS VEGAS direkt efter skolan på torsdag. Och har en 3 days weekend eftersom det är Martin Luther King dagen på måndag! Yaay! Puss från en REDAN skoltrött kajsa


when we first me, your hair was long and brown

Söndag. Imorgon börjar skolan igen. Lite blandade känslor sådär. Ska bli himla kul att träffa alla igen. Men sen så var det ju läxor och prov också som jag inte känner att jag vill ta tag i.... I fredags åkte jag och några vänner till en bonfire, mitt i allt får jag, Mallory och Ellis en snilleblixt, marshmallows!! Så vi åker och köper några förpackningar och det blev ju succé haha. När det blev alldeles för kallt åkte jag, Brandon och Erica till TB! (taco bell) och chillade. Igår kväll var jag ensam hemma heeela dagen, det var meningen att jag skulle vara barnvakt eller vad man vill kalla det till min värdbror men han var ju ute och lekte HELA dagen (och jag vaknade klockan 13) så det slutade med att jag och Mallory ba chillade järnet hos mig. Idag ska jag på bio med Rogan. Vi ska se Tron. Den där coola disney filmen. Min plan för att kunna sova ikväll var att någon skulle väcka mig runt halv nio i morse men NEJ ingen väckte mig så jag vaknade till av en slump klockan tio. Är fortfarande trött så det kommer nog inte bli alldeles för svårt att sova ikväll. Har ju som vänt på dygnet he he.



Jag och Inez i somras! Haha såå söt!

come on down and dance




Håller på att göra mig i ordning för ikväll. Bilderna är ifrån förra veckan då det var fäzt hos en kompis. Igårkväll åkte jag och Erica och kollade på tjejernas hemma match i basket. Våra tjejer dödade Golden West, 75-3 tror jag det slutade upp med. Efteråt chillade vi med massa människor från skolan. Det var en superbra kväll igår. Allting känns så himla superbra nu! Jag tror att 2011 kommer att bli en sjukt bra år.
En himla bra skiva som jag lyssnar flitigt på är Kings Of Leon Come Around Sundown. Riktigt bra! Taggar till P&L redan nu hehe. PUSSPUSSPUSSPUSS!!

lite frågor och svar väääldigt sent men ändå

Förlåt för att det är så sent, det är inte ens säkert att personerna som kommenterade läser min blogg fortfarande MEN, här kommer i alla fall svaren.



Svar: Jag går i skolan här på andra sidan jorden i en skola som heter Hanford High School där jag är en 12:a vilket är en Senior. Jag har en värdfamilj som jag bor hos, men jag hade turen att faktiskt känna min familj innan jag kom hit pga min mor och hennes utbytesår för ca. 30 år sedan då min värdmamma var hennes värdsyster.
Jag åkte hit helt själv.


Svar: Haha, tackar man tackar! :)
Jag har enda sen barnsben velat åka till USA och spendera tid här, och när jag blev lite äldre runt 10-11 år kanske sa jag till min mamma att jag verkligen ville åka och gå på en high school. Så det kom inte som en chock för min familj när jag sa att jag ville åka förra året. Det var tänkt att jag skulle åka efter 2:an på gymnasiet men jag bestämde mig i mars 2010 (när jag gick i ettan på gymnasiet) att jag ville åka samma sommar. Min älskade mor kontaktade massa olika organisationer för att se om de fortfarande tog emot applikationer och om det fanns någon ledig plats för mig eftersom vi var så sent ute. (Det var mindre än 5 månader kvar tills avresedatumet när jag bestämde mig) Det är lätt att komma i kontakt med utbytesorganisationer, du kan googla det och då kommer massvis med alternativ komma upp och när man klickar in på deras hemsidor finns all infromation där. Annars är det bara att ringa så kan de svara på ALLA frågor. Jag reser med EF som jag rekommenderar, jag tycker att dom har gjort ett jättebra jobb och har inga klagomål.
Mina värdföräldrars barn, mina värdsyskon bor fortfarande hemma, det är alltså bara jag som har kommit till i familjen.


Svar: Haha, det är en LÅNG historia som jag inte orkar gå in på, MEN jag kan kort sammafatta historian genom att säga att på grund av ett missförstånd med en kompis, ljög jag för mina värdföräldrar om var jag hade spenderat natten, fick så dåligt samvete att jag berättade (även fast de redan visste om att jag ljugit) och jag fick utegångsförbud. Har inte varit "in trouble" sedan dess. Utegångsförbud var inte alls roligt måsta jag säga.




Svar: Har precis svarat på samma frågor om du tittar där ovan. :)



Svar: Om jag ska vara helt ärlig så måste jag säga att skolan i Sverige är MYCKET svårare än skolan här. Jag kommer knappt ihåg nåt från nian, men mitt år här är absolut lättare än nian och ettan på gymnasiet. Jag har inte direkt ansträngt mig jättemycket och jag hade straight A's en hel termin.


Svar: Det mesta jag gör är faktiskt roligt här, vilket jag älskar!! Haha.
Jag har nu varit i USA i lite mer än 5 månader. När jag kom hit så fick jag reda på att min älskade värdmamma hade redan innan jag anlänt pratat med coachen för tjejernas vattenpolo lag och hon ville verkligen att jag skulle prova på vattenpolo. Jag började skratta när hon berättade detta för jag har inte det BLEKASTE aning om hur vattenpolo fungerade. Men jag gick på en träning sen var jag fast (även fast jag joined the team during hell week) och jag är så himla tacksam att min värdmamma fick iväg mig på den där första träningen.
Jag kom snabbt igång med vattenpolon och jag var en utav de bästa simmarna under hela säsongen. Har simmat sen jag var i 5 årsåldern.





kajsa agerar mästerkock



Jaha, efter tjat (mest på skämt såklart) från min älskade värdmor om att hon vill att jag ska laga något svenskt, tog jag tillfället i akt ikväll och bakade svenska chokladmuffins i mina fina små svenska muffinsformar. Alla i min familj blev glatt överraskade och tyckte att de var supersmarriga. Nu ska jag bara se till att laga någon svensk middag, typ potatismos, kötbullar, brunsås och lingonsylt. Alla här hemma brukar skämta om hur jag inte kan laga någon mat eftersom jag alltid lyckas få någon annan att göra det åt mig haha. Vilket INTE är sant, eller hur mamma? Så nu ska jag bevisa dem att jag visst kan laga GOD mat utan att misslyckas hihi. Förövrigt så älskade värdmor min formarna så kan du skicka mig ett gäng svenska muffinsformar  svenska mor?

Ikväll och mestadels av dagen har jag bara myst hemma. Har knappt varit hemma någonting på snart 3 veckor, så då tyckte jag det kändes skönt och bara mysa lite hemma.  Har varit ute på äventyr mest hela tiden och sovit över hos kompisar.

DH & girltalk

Igår spenderade jag mestadels av dagen att ta igen allt jag missat med mitt rum under dessa 3 veckor. Nu luktar det gott, är tjejigt och rent igen. På kvällen åkte jag och Mal till target där vi tittade på bebiskläder, hon skulle köpa nåt till nån nyfödd bebis. Jag ville typ köpa allt. Seriöst. Sötaste kläderna jag sett.
Efter att Erica hade slutat jobba åkte vi hem till henne, kollade på desperate houswives, som jag tydligen har missat en hel säsong av (???) och åt gott. Kollade sedan på film och hade girltalk. Tänk vad fina människor det finns egentligen. Mina fina är de bästa. Mal skulle upp och jobba 7.30 så hon ville sova. INTE jag och Erica, haha vi var uppe till minst halv fem. Vi har totalt vänt på dygnet. Gött! Vi tog en massa fina fina bilder som ni kan se nedan. Nästa vecka börjar skolan igen... Men det ska bli himla kul att träffa alla man inte har sett under lovet. Nästa torsdag åker jag för övrigt till Las Vegas för 4 dagar, vilket jag verkligen ser fram emot!



värt att nämna att detta är kl. 4 på morgonen


hahahaha, åh.

Gott Nytt År!

Gud, jag kan inte fatta att det är ett helt nytt år. Och att jag nu har varit här i fem månader. Fem månader kvar alltså. Halva tiden har gått. Min nyårsafton var bra, fick umgås med mina fina och somnade hemma hos Erica tittandes på "Just Friends" vilket kan vara en av de roligaste filmerna jag någonsin sett. Sov till två. Livet är gött. Vet inte vad vi ska hitta på ikväll, det är Freddys sista kväll hemma. Han åker tillbaka till UCSB imorgon. Jag vill gå på bio! Hoppas att alla hade en bra nyårsafton där hemma!


Me and Heather härom kvällen. Typ bästa kvällen i mitt liv.

RSS 2.0