det var han som ville kyssa mig

Titta pa min fina basta van och vad duktig hon ar: Hanford Sentinel! Jag blir sa stolt! Idag har det varit en bra dag, jag ar fruktansvart trott bara. Tror jag ska ta en nap nu, ska bara tvatta av mig mitt smink. Ska nog kolla pa the social network ocksa, forsokte kolla pa den igar kvall men da pratade jag i telefon med nan fin och kunde inte koncentrera mig.  Skaffade mig aven en prom date till min prom idag hihi. Imorgon aker jag Larissa, Chris och Hunter till Californiens huvudstad, Sacramento, vi ska kolla pa Freddys crew race igen, vilket innebar en hel helg med as snygga killar. Det tackar jag  inte nej till haha. Nu blir det till att nappa! Puss!


Haha assa Inez ar den sotaste jag vet ♥

skypar med min fina Saraaaa

Skypar med Sara just nu, hon ar en mysunge som jag inte har pratat med sen i JANUARI! Innan det skypade jag med en annan person hihi, som ar jattemysig. En person som gor mig glad. Nu ska jag snart sova. Men jag ska prata med Sara lite till. Detta foto ar taget pa paskafton i Sondags.

visst du kan skratta och latsas som ingenting men jag vet allt om dig for du har varit min

Sitter och deppar for att min spotta inte funkar langre. Har gjort en playlist pa youtube med alla Veronicas latar. Hon ar sa sjukt grym. I alla fall, ja vad har hant sen senast, inte mycket egentligen, fick reda pa en massa roliga saker och en massa trakiga saker, och tyvarr var det mest av de trakiga nyheterna idag. Kom precis hem fran min kompis Mallory, dar jag spenderat ett par timmar. Skippade traningen idag. Nejj idag ar det inte en bra dag att blogga kanner jag. Vi hors

alskar hennnnneeee ♥

swedish fish ♥


GLAD PASK dar hemma! Eller i efterskott! Igar akte  Freddy hem till sitt alskade UCSB igen och vi familjen akte till The Camaras som vi alltid aker till nar det ar en holiday. Nar vi kom hem darifran hamtade Erica upp mig, och vi hamtade upp Nic och Amanda, vi akte till Jake dar vi chillade med vara homies. Fint avslut pa lovet maste jag saga. Vaknade upp i Ericas UNDERBARA sang med tanke pa hur jag sovit de senaste natterna haha, dansade lite, kollade pa henne nar hon stadade hennes rum, akte hem och nu gor jag lite laxor. Ska hanga med Maddie och Mallory senare. Dom har varit borta heeeeeela lovet. Igar brande jag min tumme, och det gor sa jakla ont nu alltsa. Ah sa fick jag en Easter basket av min vardfamilj! Kan ju saga att jag ALSKAR swedish fish haha. Peace

Today my best friends mom said "you are like my own daughter now Kajsa" ♥

min favorit sang och video

Kan vara den roligaste videon jag har sett pa lange! Skrattade sa jag grat nar jag sag den. Tack vare min fina van Maddie har jag aven borjat gilla laten jattemycket. Vi brukar sjunga (las skrika) till den nar vi aker hem och till skolan. Nu ar mitt spring break nastan over och jag ar jatteledsen for det! Nu kommer allt ga sa himla snabbt, snart ar det prom och grejer sen ar det slut :(

downtown SLO





Mina fina vanner och jag downtown in SLO. Det jatteroligt  och vi at jattegod mat. ♥  Nu ar jag hemma och det ar Freddy ocksa. Igar kvall var helt stort rolig, jag, Eric, Erica och Freddy akte till Visa och faztade los samtidigt som varan kompis Tony dj:ade. Sov till halv ett, duschade, lag ute och chillade i den stekheta solen och sen malade vi agg.

waking up to a beautiful girl, step out and say hello to my beautiful world


"I morse" nar vi gick ner till poolen. HElt  underbart! Gabby ska snart till hennes lektion och da ska jag och Erica utforska the Cal Poly campus. Jag ar STARVING sa jag ska bara duscha sen ska vi se till att ata nanting hihi. Senare ska vi till a farmers market och till the beach och sen blir det tjejmiddag och fazt. Jag fragar mig sjalv annu en gang, varfor akte jag inte pa ett college ar istallet for high school ar? Peace

@ san luis obispo

HEJ MINA VANNER! Jag sitter i min fina van gabbys apartment i SLO, hon gar pa Cal Poly. Jag och Erica bestamde oss for att halsa pa henne tills pa fredag hihi. Just nu ar hon pa nat meeting som var viktigt. Ikvall ska vi till hennes van och chilla! Detta ar i alla fall min OTROLIGT fina van Gabby de Silva ♥ (hon ar joes syster forresten!)

'cause I need you more than ever


Om ni tittar noga sa star det antalet dagar kvar till Graduation! Det var detta jag berattade om for nagra veckor sen och i fredags fick jag for mig att ta en bild, sa jag kunde visa. Jag smog dock med mobilen och darav blev kvaliteten inte sa bra hehe.

hold on 'cause it'll be alright


Ser ut som att jag ar naken men det ar jag inte, jag har en tub-bikini, ni vet. Sant har kan man gora ifall man har trakigt efter skolan i Californien. Tank er da mina kara medmanniskor att jag bor i NORRA california. Precis som pa bilden sa har jag chillat utomhus idag. For det ar helt STORT skont  ute. Gjorde ju dock tabben att ha pa mig mina shorts och bikini sa nu har jag en lite shortsbranna. GOTT!

DISNEYLAND ♥








Massa fina bilder fran i lordags! Jag alskar Disneyland och jag var ett litet barn hela dagen. En UNDERBAR start pa mitt spring break!

got myself a prom date


Hihi nar jag satt  och jobbade pa mina laxor plingar det  pa pa dorren, Larissa sager "Can you please get that Kajsa?" Oppnar, igen dar. Efter en liten stund ringer det igen och Larissa sager "Could you see who it is Kajsa?" Och da oppnar jag dorren och dar star Rogan hihi. Jag holl pa att do for jag blev sa radd. Jag gar ut och sager, vad gor du har? Och vad har du runt halsen? Haha. Da sager han, kom med mig ut. Sa gick vi ut  och dar star det PROM? sjalvklart sa jag ja! Sa nu har jag en dejt till West's prom! Inte till min skolas. Dom ar inte samtidigt dock, West har sin prom den 7:e och vi den 14:e hihi.
Efterat akte vi och kopte glass och sen hjalpte han mig med mitt projektarbete for engelskan haha. Jag alskar Rogan haha. ♥

iPhone + kajsa= sant


hey sexy lady, i got the right to know, if this is mutual



Sahar kan det se ut om man inte vill gora laxor.

I alla fall fick jag en fraga i mitt forra inlagg och fragan var om jag gjorde mitt projektarbete nu eller om jag ska gora det nar jag kommer hem? Och svaret pa fragan ar, jag haller inte pa med mitt PA nu, jag kommer ga i tvaan nar jag kommer hem sa jag tror inte att min tid har kan raknas da? Eller kan den? Skullen jag kunna ha mitt ar harborta som PA? Nan som vet? Tacksam for svar.

 

Igar hade vi ett swim meet @ Redwood High School. Jag simmade 50m butterfly, 50m free, 100m free och 200m IM. Har ett swim meet imorgon ocksa, i Mt Whitney. Sen ska ni fa veta har mina kara blogglasare, att  jag aker till DISNEYLAND i helgen! Haha jag ar sa javla taggad! Kolla pa lanken liksom. Blir ju som ett barn pa nytt! Och sen ar det SPRING BREAK! Namen nu va, nu kanns det sjukt bra. Sen sa har min kompis Maddie, den snallaste mannsikan jag har traffat i hela mitt liv, gett mig hennes iPhone. Kan ni fatta? Haha hon har GETT mig hennes iPhone. Jag sa "Tack snalla, jag ger tillbaka den nar jag aker hem" Da sager hon "Neje, den ar din! Behall den!" Jaha, namen TACK ♥♥♥


take me under your wing tonight , make me so perfect in your eyes


Dawna, Jelissa, Mallory, Erica, Walter, jag & Michael. Bild fran forra torsdagen da det var Senior Ethics.

Idag nar jag kom till skolan var det bajskallt ute, och nar jag kom till min 1st period blev jag jatteforvirrad, for varat schema ar ju jatte knappt pga CST-testing. Hade alla klasser forutom min 4th och 7th period, och alla klasser var 72 minuter langa. Efter skolan akte jag och Erica hem till mig och kollade pa hennes senior pictures som Chris tog i lordags. Ah hon ar sa himla fin. Det ar galet. I alla fall sa glomde vi bort tiden sa hon var tvungen att skynda sig till hennes jobb, och jag blev strandsatt hemma. Jag hade traning klockan 4 som varje dag, och ingen var hemma. Ringde hem till Nic runt 3:50 och hon hade exakt samma problem, ingen som kunde skjutsa och vi bada behovde komma till traningen.

Da far jag snilleblixten, "i think i'm just gunna go on my bike" AWESOME sager Nicole och sager, "i'ma go on my bike right now, so do the same thing and i'll see you there" sagt och gjort, sa flog jag fram pa min lilla cykel. Nar jag cyklade akte flera kompisar forbi och HOOONKade, och ropade KAJSSAAAAA efter mig. Fan tankte jag da, jag ville inte att nan skulle se mig. AJA, svettades gott nar jag kom till traningen och samma sekund som jag kommer dig sa kommer Nicole. Helt sjukt. Traningen var som vanligt, har ett swim meet imorgon och pa torsdag. Cyklade hem ocksa, aven fast Larissa erbjod att skjutsa mig, eftersom hon var vid poolen. Hon ar namligen coach for the diving team. Jag alskar att cykla. Vart att tillagga att vadret blev som vanligt runt 10 igen och solen var varm och skon som vanligt.

I alla fall har jag fralst min van Maddie, hon gillar svensk musik. Hon ALSKAR Gubben i ladan med Daniel Adams-Ray. Ganska roligt tycker jag! Vi spelade bade Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray idag in the parking lot. Sjukt roligt hihi. Nu ska jag gora en laxa sen sova. Typ. Puss!

lite laxor, lite hakan, lite sondag

Godkvall dar hemma i sverige! Just nu sitter jag och spelar Hakans nya skiva (som min fina familj skickade till mig i julklapp) i min tv. Battre ljud an min laptop. Jag ar sa fruktansvart trott fortfarande. Somnade typ 4 i fredags natt efter att JayAre antligen lamnade mig och Erica ifred. Han bestamde sig namligen for hoppa pa oss nar vi precis hade somnat. Kul kille. Igar kvall hangde jag med Mallory, Rogan, Tyler, Erica och Mallorys lillebror Justin, som jag for ovrigt ska gifta mig med. Han vet dock inte om det annu. Vi tittade pa Remember Me och grat lite granna. Eller ja jag grat i alla fall. Ikvall ska jag har movie night med Kelsey. Henne har jag inte sett pa 100 ar, sa det ska bli mysigt. Dock maste jag gora klart mitt dumma projekt for U.S. history ifall jag ska kunna hanga med henne. Jag har bara chillat hela helgen, en myshelg har det varit. Slingade mitt har i fredags ocksa. Det blev finfint.




4 jatteosmickrande bilder pa mig som ar tagna nyss. Nu ska jag fortsatta med det dumma projektet medan Fredrik kollar pa BB. Haha.

barfota fotter genom hela stan

Hemma fran Senior Ethics, det var en bra dag! Var finkladd i hogklackat och slapp skolan. Och nar jag var dar fick jag sms av Coach Jan och hon sa att varat swim meet var installt! WEHO! Vadret som har varit helt underbart de senaste veckorna har blast om och nu ar det jattekallt igen. Vad tusan liksom? Jag ar jaaatttetrott  och ska sova snart. Haha nera, det kan jag ju inte gora, klockan ar ju bara halv  tre eller nat. Imorgon blir det vanlig skoldag sen ar det bara en vecka tills SPRING BREAK! Jaa! Ah vad himla underbart :)


Jag och min fina Maddie ♥

jag foljer med dig hem ikvall for jag vill inte vara sjalv

Fick mig en tankestallare idag nar jag gick ifran 6th period till 7th period i solskenet. Om tva manader ar jag hemma. Da blir det inget mer high school liv. Inga mer skolsports matcher som vi alla gar till, inte springa allt vad man kan till kensington parkeringen for lunch for att fa komma forst till alla de basta matstallena, inte mer skratta och prata strunt i mina klasser, inte traffa alla fina manniskor jag har lart kanna, inte fa sova over hos mina basta , inte kunna lyfta upp telefonen och kunna prata med mina fina vanner, inte mer vakna upp i Ericas underbara sang efter en utekvall, inte kla upp sig for dress up weeks, inte ga pa nagra fler high school danser, inte mer fa prata engelska hela tiden hela dagarna, inte nagon mer simtraning efter skolan med massa bra manniskor, inte retas med Mr. Rodriguez och Mr. Mesa, inte nagonsin igen fa traffa Mrs. Shoop igen. Inte aka sent pa kvallen till rite aid for att farga nans har, for att kopa nat gott, inte fa ett samtal fran nagon fin manniska och ga ut pa aventyr. Inte stanna ute hela natterna i Californien. Inte fa traffa sa himla manga av manniskorna jag faktiskt har lart kanna har. Manniskorna i min vardag. Manniskor som jag ser vareviga dag, manniskor som jag har kant i hela mitt liv aven fast det bara 8 manader an sa lange. Inte ga runt och chilla med Trey i 7th period. Inte lyssna pa Mrs. Shoops rad infor framtiden som hon delar med sig av till alla  Vad fan liksom? Ska jag hem till en helt ny vardag, igen? Det finns ingenting som nagonsin kommer likna detta. Och det vet jag. Har ar nagra fa fa bilder fran mitt fina fina ar ♥







det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder

Imorgon ar det Senior Ethics hela dagen och sen blir det ett swim meet i Visalia. Jag har traningsvark och jag har redan gatt ner 6 pounds av mina 14. Dagen var finfin. Solen sken och jag at lunch med fina manniskor som far mig att le. Sa som det ska vara. Har ar det en jattebra lat som jag tycker alla ska lyssna pa. Veronica Maggio ♥


36 days until Graduation, will you be there?



Som min rubrik sager sa ar det 36 skoldagar kvar till Graduation. Just "36 days until Graduation, will you be there?" star pa whiteboarden i min Government klass. Det ar som ett "wake up call" kan man saga. Vi har haft det uppe sen det var 70 nanting dagar, och nu ar det bara 36. Vad hande med tiden liksom?


Idag hamtade vi upp vara cap and gowns och dagen var allt forutom som vanligt. Eftersom alla Sophomores och Juniors haller pa att ta massa tester som kommer finnas med pa deras transcript, sa har vi seniors 25 min. lektioner haha. Helt underbart. Som idag hade jag 1,2&3 period i 25 min. var, sen i 4th period sa gick ALLA seniors till skolkafeterian (tror det ar tredje gangen jag satt min fot darinne om jag ska vara helt arlig) dar vi at nan "frukost" inte den riktigt senior breakfast though, den kommer senare. Sen sa gick vi till aulan, fick hora en kvinna sta och prata om DUI's = drinking under influence, drinking and driving. KAN ha varit det sorgligaste jag nagonsin har hort och jag satt och grat hela tiden. Ska ALDRIG smsa undertiden jag bil, jag ska ALDRIG dricka alkohol och sen kora bil. Nej fy fabian. Efter det var det LUNCH och jag, Jelissa, Mallory, Erica och Justin bestamde oss for att aka till In'n'Out i Visalia, ca. 20 min fran H-town. Inte en bra ide maste jag saga, nar the tardy bell ringde sa var vi inte i hanford nejjnejnej, vi var pavag ifran Visalia. Sen nar vi tror att vi inte kan bli mer sena sa ska vi svanga och en stor lastbil med tomma flak eller vad man ska kalla det kommer och hela bakslapet slungas runt och hela framdelen av lastbilen vands och ar vand at motsatt hall. Trodde jag skulle do. Typ. Jattelaskigt. Sen nar vi kom till skolan i alla fall gick till the office och fick en tardy lapp, som excused us fran varan franvaro. Skakade for att jag var sa radd. Sen hade vi 5th, 6th & 7th i 25 min. Sen traning. Solen ar sa underbar. Idag var det 30 grader varmt. Gott. Igar var det val 25 grader. Jag alskart! Gick till varsity boys baseball game men jag gillade inte sallskapet som jag satt med sa jag akte hem istallet. Awkward turtle lol. Jaja, nu ska jag ata middag och sen duscha.  Puss!

hemma fran San Diego

Jaha, ja men nej okej kanner jag, lite kluven, lite varfor-akte-jag-som-high-school-student-istallet-for-college-student kansla har ju jag just nu i alla fall. Jag ar KAR. Kar i alla i Freddys crew team, jag lovar mina kara vanner att jag har aldrig sett sa manga snygga killar pa samma stalle. Jag har haft en jattebra helg i SD annars, glomde ju bort att beratta att jag akte ivag, men det gjordee jag i alla fall. Fick traffa Freddy, och hans kompisar, och hans sa sjukt fina van Coral, kolla pa massa snygga killar, kanna mig som en college student, ata pa finresturant och massa annat! Bilresan dit tog ca 5 timmar och bilresan hem tog mer an 6 timmar. Det tog minst en timme att komma ut ifran San Diego, det var fullpackat med bilar. Tog inte mycket bilder alls, kande min som en stage five creeper med min kamera, MEN jag tog i alla fall narga som jag ska ladda upp och visa for den som vill se! Det ar mina bilder blandade med Chris' bilder. 






mysbilden nummer ett


Min fina syster och min lilla systerson. Det kanns sa overkligt att en ny liten bebis har kommit till varlden da jag missat hela graviditeten. Han foddes i lordags eftermiddag och jag har ingen aning om vad han heter annu. Jag kan knappt vanta tills jag far traffa och halla lillen. Puss!

RSS 2.0