But darling I'd still catch a grenade for yaaaa

Lite uppdatering. Vad har hänt sen sist? Har firat julafton, sovit alldeles för lite, har haft en helt stört underbar kväll, har skrattat så jag gråtit, har sprungit, har fått blåsor på fötterna och jag har shopppat. Bilden är ifrån julafton kväll. Så mysig så. Jag älskar winter break. Funderar på att gå och lägga mig snart. Jag är så himla trött.


God Jul Sverige!

GODMORGON och GOD JUL!!
Själv firar jag inte jul förrän imorgon, idag är det Christmas Eve. Igårkväll åkte jag, Tony och Freddy till Visalia och kollade på film och hade det trevligt hemma hos Megan. Jag äälskar winter break! Kul att jag tänkte "tjäna pluspoäng" hos mina värdföräldrar och kliva upp före elva. SÅ ÄR DOM INTE HEMMA! Haha så sjukt störigt. Kunde ju sovit till 12.30 som jag har gjort de senaste dagarna. I alla fall hoppas jag att alla ni där hemma har haft en JÄTTEBRA julafton och jag hoppas att min familj har saknat mig liite :)


The OC season two





Sitter i Lindsay med Emma och göttar mig i OC. Har ju som haft OC abstinens (?) sen en tid tillbaka så detta kom ju helt underbart! Idag hängde vi i Visalia och jag köpte klart alla mina julklappar. Fick även en julklapp av Emma. TACK :):):):):):::::):):):):):))))))) Vi hängde ett tag med Caspian också vilket var kul! Nu ska vi väl snart sooova men innan dess ORANGE COUNTY!!!!!!!! <3

jag ba chilllarrr




Några bilder från igår kväll. Haha, jag älskar mina vänner. Erica sov över hos  mig och vi sov i 12 timmar.


Mamma: Jag lyssnar på spottan just nu, men det kommer att stängas av igen snart. Och mina vänner gillar svensk musik. Haha, jag spelade låten Touch You Right Now med Basic Element och den ÄLSKAR alla. Haha, helt underbart!!! Men min kompis Mallory säger att hon gillar all musik jag spelar för att den är så glad! (Oskar och Daniel <3 )

Idag när jag och Erica vaknade hade vi en hel drös med människor hemma hos oss. Freddy, Amanda, Ryan, Hunter och Jonah- "good morning, what an amazing crowd" var det första jag sa. Gött.
Erica åkte och jobbade och Mallory kom över och vi har CHILLAT i flera timmar och nu ska vi antaglien gå hem till henne  och chilla där. Jag älskar min nya mössa. VAD TYCKS? GIVE ME YOUR OPINIONS!

som om det gjordes för din skull

Sitter i Chelsa's rum och chillar. Hon är borta hela veckan så hennes nya fina rum är mitt för veckan vilket jag gillar stort. Hennes säng är helt underbar. Man sjunker ner och vips så sover man. Igår kväll var jag och Freddy tvungna att babysit Hunter så det blev ingen utgång tyvärr. Men Erica höll oss sällskap och gjorde kvällen rolig. Här på andra sidan jorden här det SPÖREGNAT tre dagar i sträck. Jag lider inte, jag gillar regn. Jag gillar hur det smattrar mot fönstren. Idag är det Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray som förgyller min dag.


En stor kotte

pics fran forra helgen


finals week

OKEJ! så äntligen är finals week nästan över. Bara imorgon kvar då jag har english 4 och yearbook. Idag hade jag för multimedia communication design och U.S history. Testet för historia var svårt och det gjorde mitt betyg till ett B+ vilket är lite tråkigt men men, det spelar ju inte så jättestor roll egentligen. Imorgon får jag äntligen JULLOV! Åh vad underbart. Unnnnndeeerrrbart!

Två bilder från idag. Mallory och Emily



paket från Sverige!




Ååååååh jag kan knappt vänta. Ni fattar inte hur glad jag blev när jag såg detta. Tack tack tack. Ni är bäst! Ni vet vilka ni är. Juletider gör ju så man får massa hemlängtan.

snowboarding!


Våran cabin, tre våningshus

ett av vardagsrummena


En del av köket

Matplatsen$

Nedersta våningen (där alla teens hängde) vilket var game room och vardagsrum

Ett litet smakprov från min helg uppe i bergen! Eric och Orin (sista bilden) tog min kamera och tog 234576543 bilder så jag var tvungen att rensa ut och därav orkar jag bara ladda upp dessa. Chris har fler bilder. Åkte upp till the mountains i fredags morgon tillsammans med Eric, Orin och Mrs. Wright. När vi kommer upp dit och har fixat liftkort och grejer så åkte Orin och Eric iväg för att kolla läget eller nåt. Så jag och Mrs. Wright stod och väntade på mina pjäxor, kommer min kompis Chelsie upp från ingenstans och ba "HEEJ KAJSA!! Jag visste inte att du var här!!" Det visade sig då att Chelsie och Alyssa hade åkt upp tidigt samma morgon. Så det slutade upp med att jag åkte med dom hela dagen. Mitt i allt säger Alyssa att hon vill prova på att åka skidor, och frågar då om vi kan byta. Jag som aldrig någonsin har stått på en snowboard säger, SJÄLVKLART! Vi byter, och tar en sittlift upp till toppen. HAHA. Fyfan vad roligt vi hade. Jag blev frälst och senare när Chelsie, Alyssa och de andra de kom med skulle hem så säger Chelsie att jag kunde få låna hennes snowboard och hennes snowboard boots över helgen. Fatta vad snällt? Så jag åkte snowboard hela dagen igår med. Har träningsvärk i hela kroppen, har ont överallt. Ramlade på röven en gång så jag tappade andan, men guuuuud vad roligt det var att åka. En helt underbar helg! Hade så sjukt kul. Vi var 18 pers som bodde i stugan! Emma, Vanessa, Megan och Chelsa hängde med varandra och jag hängde med Eric, Orin, Nathan, Brad och Freddy.

Chris har som sagt mer bilder, bl.a. en när jag faktiskt åker snowboard. Lägger upp de bildena snart!

förra söndagen

Känns som att jag har missat att berätta massa. Kan ju alla fall börja med, att i söndags var jag på the water polo bunquet (tror det är så det stavas HEHE) när jag kom dit hade jag faktiskt ingen aning vad som skulle ske, men det är en liten "prisutdelning". Man får typ medaljer, och så delas priserna MVP, Most Improved och nåt annat, typ bästa defense och offence. Jag fick priset Most Improved, vilket gjorde mig glad. Hade ingen aning om att jag skulle få det. Fick även medalj och typ massa grejs, man kan sätta fast på en såndär jacka alla football players har, kommer inte ihåg vad det heter hehe. Fick bl.a. för scholar athlete. Det får man om man har 3,5 GPA eller högre. Jag har högre för den som ville veta hihi.





Tröjan är från The All Star Game förra lördagen.

I miss water polo


Kajsa and Tyler

Vart att namna att jag har pa mig 10 cm klackar!

FORMAL

Min dag igar var sa sjukt stressig sa nar jag antligen var klar med smink osv skakade mina hander. Glomde forovrigt att ata. Bra jobbat!
Spelade all star game som skulle borjat 1pm men startade 1.20p. Det var jamnt hela matchen och vi avgjorde det med shoot offs dar mitt lag forlorade med ETT poang. Fick medalj och t-shirt och SPRANG sen ivag till bilden eftersom jag hade hair appointment klockan 3p. Blev klar hos salongen 4.50p och vi skulle traffas hos Megan's house for att ta bilder men det hann inte jag och min date med eftersom vi bada hade vattenpolo. Akte ut till the palace dar varan limo vantade med hela varan grupp. 20 pers. Sjukt kul. At pa en japansk resturant dar de lagade maten framfor oss cooooolt. Sen till dansen dar vi dansade vara ass off hehee.

livin' the dream in SB




Tre stycken härliga bilder ifrån newport beach i orange county. OC, JA!


Kom hem sent igår kväll. I onsdags åkte vi till Costa Mesa, chillade på stranden ett tag och sen gick vi till Vanguard vilket är ett kristet privat college med ca. 2500 elever. (Extremt jäkla dyrt är det att gå där kan jag berätta för den som ville veta) Där vill min kära Mallie gå. Hon blev förälskad och jag tror att det kommer sluta upp med att hon hamnar där. Efter en guidad tur och information som förövrigt var så tråkig att det enda som höll mig vaken var min hunger, så åt vi på Subway där vi hängde med våran gemensamma kompis Tony, som också går i Costa Mesa, fast på ett annat college. Vi åkte tillbaka till hotellet och sov. Vaknade upp nästa morgon och begav oss till Santa Barbara, älskade SB. Först besökte vi Westmont som är en ännu mindre liten skola, med ca. 1200 elever. Seriöst, deras campus såg ut som om man var på camp. Tänk er ameikanskt camp, så såg det ut. Mysigt i alla fall. Seeeen ääääntligen begav vi oss till ÄLSKADE UCSB där min host brother går. Där går även Ryan och Cody. Hängde lite med Ryan först innan allllla andra från HHS kom, (csf-gruppen från skolan skulle också dit samma dag) Åt lunch med Ryan, Cody och Freddy sen lyssnade vi information och grejs, sen gick vi på en guidad tur. UCSB campus är så sjukt stort! Det går mer än 22 000 elever där. Det finns ingenting jag vill mer än att gå där. Absolut ingenting. Mitt liv skulle vara komplett om jag fick transfer dit efter gymnasiet och gå junior och senior year där. ÅHHHHhhh.

Hade ett äckelsvårt test idag, min lärare sa att det var ett benchmark (brukar vara ca. 10 st frågor) det är 48 jäkla frågor! SKOJAR DU MED MIG? Usshhhh. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Är jääättetrött efter resan så jag kanske bara stannar hemma. Imorgon är det ju WINTER FORMAL!!!!!! Åh jag är så taggad.

SB here we come

HEJ!! Nu aker jag till skolan en snabbis, for att vara exakt 1st och 2nd period sen bar det av till COSTA MESA och SB!! Gottigottigottgott! PUSSS LOVERS I SWEDEN

RSS 2.0