Baby never did I think you could, be such a cold blooded murderer


Sitter på andra sidan jorden och diggar Darin medans jag gör mina läxor. Är det inte underbart så säg?
Kul att min crush inte har gått över på snart 6 år. Jag blev ju som förälskad när jag såg han på idol 2004.


lady pups


tulare tournament

Bilder fran idag. Jag ar #16. Jag alskar water polo.

superior dairy

Ska snart ivag till Superior Dairy med Megan, Cody och nan till. Cody kommer snart och hamtar upp mig. Vi ska ge oss an en S-O-S glass, vilket ar den storsta glassen du nagonsin kan tanka dig. Sa det blir nog ratt kul. Ska upp redan vid sex imorgon for varan water polo tunering. Vi spelade igar ocksa, en forlus och en vinst. Sa imorgon hoppas jag pa vinst. Linda (varan coach) vill satta mig pa sprinter positionen for hon tycker att jag ar sa himla snabb. Det gor mig jatteglad. Jag alskar att bara simma runt i vattnet. Det har hant mycket pa bara tva dagar men jag ar litr i bratt och kan darfor inte beratta nu. Det handlar i alla fall om att vi hade stromavbrott onsdag kvall till torsdag (igar) runt ettiden, att det var over 109 degrees har tva dagar i rad och ja en massa annat. Men nu ska jag ivag! Hoppas ni har det bra hemma! PUSS

thinking about you






Trött tjej som snart ska gå och lägga sig trots att klockan bara är 9.30 pm. Dagen har varit bra. Hade en ful-dag idag men förutom det, BRA dag. Scrimmage mot jv boys'en idag också, det gick bra! Det var kul. Jag är i varsity och vi är världens bästa varsity-team. Sjukt roliga och underbara tjejer!
Råkade trycka ner en kille under vattnet så han inte kunde andas heheee. Så jag blev kicked out i 20 sek. men fick sen komma in och spela igen. Det röda är då min vackra two piece swimsuit som var SNUSKIGT dyr. En bild på mig för att jag ville, en bild på min almanacka och en bild på min US history läxa.
JAJUSTJA! Har fått mitt schema ändrat för 3 gången nu. Så istället för journalism class 5th period har jag US history för att skolan requires det. Vad heter det på svenska? Kommer verkligen inte ihåg. Jiiisses.
Aja puss från mig borta på andra sidan jorden! PUSS

find your love

Nu sitter jag på golvet i Emmas rum nyduschad. Kom nyss hem från the mall. Jag köpte mig två nya tröjor och ett nagellack. Som jag sade till min kära värdfamilj "what would I do without forever 21?" Träffade Christian, Maddie och Vanessa där. Trevligt trevligt. Emma köpte en bok citat "I'm such a nerd" och Hunter köpte nåt nytt Halo-spel.

Min dag igår var mycket bra, likaså var fredagen. Men jag tar det dag för dag. Börjar med fredagen. Okej, skolan var som vanligt, fick inga läxor över helgen förutom för yearbook men det är ingen svår läxa. På träningen så simmade vi 4 swim set och sen hade vi kalas för Lindsey som lämnar oss för collage nu. Megan Ike (som jag åt lunch med häromdan) hade bakat cupcakes och Chelsa hade med sig glass. Det finns bilder på hela vårat lag på fejjan, så den som är vän med mig kan ju kolla på dom bilderna där. Jag ska be Linda skicka dom till mig dock. Efter practice skjutsade Linda hem mig och jag gjorde mig i ordning för "Back to school night". Mallory hämtade upp mig runt sju och vi kom till campus. Först var det jag, Mallory, Chelsa, Devlynn och Matt som var de enda seniors'ena, det var freshmans ÖVERALLT! Men sen lite senare kom det fler och fler. Det var dans och massa andra grejer. Det var jättekul! Dock var det snuuskigt varmt ute så när man dansade rann svetten haha. Och det TÖNTIGASTE jag varit med om var att lärarna på skolan (det var ju som skolan som annordnade så dom var ju såklart där) gick runt och typ vaktade alla som dansade så man inte dansade för nära varandra. Tydligen kan man "make a baby" ifall man dansar för nära varandra. Det spelar ingen roll ifall det är tjej och tjej som dansar eller kille och kille. NEJ NEJ, för man kan göra en bebis då. Haha ååh, det var så roligt. Jag, Megan, Megan, Emily och Ronnie dansade för fullaaaa muggar ändå. Efter dansen som slutade runt tio så hängde ett rätt stort gäng ett tag. Det var jag, Kelsey, Emily, Kyle, Ronnie, Austin, Freddy, Maddie, Jennifer och ja det var säkert nån mer. En bra kväll.

Igår väckte Larissa mig runt nio halv tio för att jag skulle hinna äta frukost och sånt innan vi for iväg till McDermont Field House där vi skulle träffa några andra EF studentet som bor i samma område. När vi kom dit träffade jag Emma, från Sverige, wiiiho fick äntligen prata swedish, Bennedicte från Norge som man också kunde prata svenska med hiihih och en söt kille från Tyskland som hette David. Vi gjorde massa roligt där, bland annat så surfade vi inomhus, klättrade på väggar, åkte linbana osv osv osv. Runt fyra åkte vi hem till Emma och Benny, till deras värdföräldrars hus, dom bor tillsammans nämligen. Där chillaxade vi i poolen i sooolen hehe, och sånt, sen var det bbq. Vi åt och hade trevligt. Runt åtta åkte vi hem och direkt när vi hade kommit hem åkte jag och Freddy till Christians house där det var massa folk. Åt tårta, badade i poolen där med, kollade på film och hade det trevligt. (Christian fyllde år på fredagen.) Åkte hem runt tolv, somnade inte förran halv tre. Freddy somnade typ en sekund efter att han hade lagt kudden på huvudet tänkte jag säga, men jag menar såklart, så fort han hade lagt huvudet på kudden. Men jag kunde inte sova så jag låg uppe och smsade istället hihi.

Nu ska jag och Larissa snart åka iväg till AT&T för att kirra ny mobil till mig, som  jag faktiskt kan ringa med hhee, jag har inte kunnat det förut. Jag ska få ingå i Helens nätverk istället för the Hicks för dom är redan för många så det är ju AWESOME!! Jag är glad som en flodhäst. Jag hatar mobilen jag har nu så fruktansvärt mycket. Men hellre det än ingen alls som jag brukar säga. Blue baby är vad den heter.
Ja nu är jag alldeles för trött för mitt eget bästa så jag tror jag tar och avslutar denna långa inlägg med PUSSPUSSPUSS SCHWEDEN <333333333333

water polo

Ja jag ser ut som en fullvuxen bebis i min cap men det gor alla och alla hatar dom. Aven killarna. Pussss

back to school night!

Hallo mina vanner i svealand! Nu har jag snart gatt i skolan i sju dagar, en vecka alltsa. Jag har bytt ifran advanced women choir class till yearbook class och jag ska vara T.A pa P.E lektionen istallet for att ha arobics i en gympasal dar det ar +50 grader. Sa det kanns bra! Igar spelade jag min forsta water polo match! Det var mot JV boys sa det var mer som traning men vi hade en riktigt reff sa det var anda som pa riktigt. I did good och coacherna var sa stolta over mig haha. Dooock halvvags in i matchen strackte jag mig na sa fruktansvart att jag knappt kunde spela resten av matchen. Dom tror att jag har pulled a muscle. Var inte 100 % pa traningen idag heller men det blir nog battre snart. Imorgon ar det min forra tranare Lindsey's sista dag, sen ska hon off to collage sa det blir nog en bra traning imorgon. Efter practice runt sju ska Mallory hamta upp mig och nagra andra tjejer sa ska vi bege oss till BACK TO SCHOOL NIGHT! Hehe det blir nog kul :) Det ar typ en dans, ratt casual, och sa ar det massa annat. Jag gillar att verkligen alllllla gar pa de har grejerna, alla skolgrejer. Inte som i sverige dar man flyr sa fort man kan.
Idag pa lunchen gick jag och Megan till et litet cafe och det var sa mysigt. Typ forsta gangen jag faktiskt har SUTTIT ner i Lugn och ro och atit och faktiskt haft en riktigt konversation med personen jag atit med. Megan ar sa gullig!
Jag ar sa glad, jag har inga laxor idag! Sa jag gor vad jag vill ikvall hehehe, (vilket blir att sova) men jag ar anda I'm FREEE as a bird.
JAJA, nu ska jag kolla pa futurama med Chris eller nat haha. PUUUUSSSIS

HIGH ON LIFE <3

Bilder från i lördags. Blev inte så många. Men jag tvingade alla att sjunga för mig eftersom det var min födelsedag i Sverige. Lyckades även få Emma och Marci att sjunga ja må hon leva på svenska till mig. HEHE.




En helt stört underbar tjej! Emily.

födelsedag + vandring + the river













4000 bilder som är jättestora och knäppa och i o-ordning men det får ni leva med. Min födelsedag var bra, vi hikade, vilket jag hatar men jag hade mycket trevligt sällskap. Dagen avslutades med bad in the river där vi hoppade från klippor. Jag ska typ sova nu, haha, jag är så fruktansvärt trött. Har redan massa homework som måste göras. Och massa lektioner som jag ska byta. Jisses! Men jag älskart!
Massvis med pussar från mig och tack för alla grattis-sms jag fick av min älskade familj! :)

Happy Anniversary Mum and Dad!




Haha ja så i onsdags hade jag inga träningare på hela dagen. Freddy jobbade, Emma var på gymnastics och Larissa och Chris firade anniversary så jag och Hunter var ensamma hemma. Haha, han är så söt. Han fick en snilleblixt tydligen. Han ville göra massa fina teckningar och skyltar till Larissa  och Chris kom hem senare runt åtta på kvällen. Han cyklade iväg till CVS och köpte massa fint för 17 dollar. Lilla gubben. Detta är i alla fall en av
de fina plakaten!

Nu ska jag hjälpa till att städa! Det är fest här ikväll. Inte för mig, det är för Chris för att han har gått i pension med hans ena jobb och ja nåt sånt hhehe. MEN PUSSPUSS SCHWEDEN!

Äntligen!

Nu sitter jag ääntligen vid min dator. Vet inte om den funkar bättre, men den funkar i alla fall. Så, nu tänkte jag ta och berätta om min första dag på Hanford High.
Vaknade 06.10 av att Emmas väckarklocka ringde, klev upp, åt frukost och gjorde mig i ordning. Runt kvart över sju skjutsade Larissa mig till the Wrights house, där jag väntade en liten stund sen skjutsade Eric mig till skolan. Jag ville inte gå dit ensam första dagen nämligen haha. Kommer dit och det är folk ÖVERALLT! Och alla ska till sitt homeroom, och det är ingen som vet var det är eftersom det är nåt man får reda på på morgonen första dagen. Hittar Mrs. Farrah som var min school counslor och hon hänvisade mig till nåt klassrum. Fick även då veta for real att jag är då en senior!! (YES) Kommer in i homeroom'et och där sitter jag bredvid de torraste tjejerna någonsin haha, åh, det var nästan roligt just eftersom dom var så torra. Vi blir uppropade, fick en kalender, en fin fin sådan, och sen skulle vi göra nån gruppuppgift. Jag och mina torra tjejer, var av en pratade inte ens med mig, satte igång med uppgiften.  Kan ha varit den tråkigaste timmen i mitt liv haha. MEN sen när klockan ringde, sprang alla ut och skulle hitta till sin 1st period. Min 1st & 2nd period är Multimedia Communication så dit sprang jag, till rum 251. Som tur var kände jag Trey och hans bror Kyler i den klassen så jag hade någon att prata med. 3rd period var English 4, där jag fick en stalker som följde efter mig när jag var på väg till min 4th period.  fjärde perioden var Economics, 5th period var journalism class (HEHE, vi är 5 seniors och resten är freshmans sjuukt kul) och sen ÄNTLIGEN LUNCH! Jag, Emily och Aaron åkte till the mall och åt, träffade där Chase och Rogan. Åkte tillbaka till skolan, tack snälla Aaron som skjutsade oss, till 6th period vilket tydligen var advanced choir! HAHA, jomen visst! Jag kan inte do mi fa sol da do, men men, det var trevligt, sen var det 7th period vilket då är P.E (wellness & fitness).
Grejen är då, att första skoldagen på high school's ser likadan ut överallt typ. Lärarna går igenom SAMMA saker klass efter klass, prickar av en (vilket var väldigt kul, jag heter inte Kajsa längre, jag heter olika saker. Kashaha, Kalisha, Kisa, K A J S A hehe bokstaverat och ja, allt. Vissa lärare sa bara mitt efternamn) och berättar typ varför det är så viktigt att alla ska vidare till collage, och så  om saker som kommer att hända i framtiden på deras lektioner.
Men det var en rolig dag. Jag är den enda utbytesstudenten på Hanford High och även fast det är över 1600 elever som går där blir man väldigt uttittad. Haha, det kom fram en Junior (en tjej) till mig som sade "Aaawh sweetie, you are sooo cute, how old are you? Are you a freshman?" Freshman = 13/14 år. TACK!
Sen efter skolans slut runt 3.01 som det står så vackert på schemat, så bytte och tjejerna i mitt water polo team om och satte oss ute i den STEKANDE solen. Practice börjar 3.30. Tränande till 5.30. Spelade faktiskt water polo och simmade inte bara, så det var roligt. Tydligen måste jag "stop being sweet and nice Kajsa from Sweden" och bli tuffare haha. Oh herregud. Så det var min första dag. Det var verkligen jättekul och så sjukt häftigt att faktiskt gå på en high school. Och jag älskar att prata engelska hela dagarna. I Looove it! '


First day of Schooool!

Okej min dator fungerar inte.. Eller ja, den ar upptagen, Chis ska forsoka fixa den. Ah vilken tur jag har som hamnar i ett tekniskt hem. Sa nu har jag faktiskt gatt en dag i skolan. Det var preciiiis som pa film. Och jag ska beratta minsta lilla detalj for er mina trogna blogglasare (hehe) nar jag fatt tillbaka min dator. For jag vill skriva med alla bokstaver. Tankte aven lagga upp nagra bilder fran igar haha. Hunter ar sa sot!

No practice today!




Bild nr 1 är då på min rygg efter första träningen. Så ni kan ju tänka er 3 träningar senare. HEHE.
Bild nr 2 är då på Freddy och hans nya telefon som han KONSTANT sitter och leker med. Han är okontaktbar.
Igår var jag, Emma, Freddy, Kelsey och hennes kompis Kim på drive in bion igen. Vi såg Despicable Me igen. Filmen var roligare förra gången jag såg den, men den var fortfarande bra. Imorgon börjar jag i skolan. Jag vill spy. Har fått massa frågor i kommentarsfälten som jag nån gång tänker svara på, men inte just nu. Jag orkar inte.
PUSUSUSUSUSSS



gammal tant

HEJ VACKRA FINA SVEARIKES MÄNNISKOR! Idag är jag inte 16 år gammal (blir 17 på söndag men vem räknar hehe) nejnejnej, idag är jag i min kropp en 116 åring. Jag har ont i hela kroppen. Heela kroppen. Ryggen, benen, armarna, nacken, allt! Och ändå gick jag så vackert till practice imorse. Det går bra ändå. Jag håller på att lära mig att skjuta, samt göra det man gör med benen. Man trampar inte vatten, nej det kallas egg beatering. Det är mycket svårt kan jag berätta för er. Ska snart iväg till min andra träning för idag, men seeen imorgon är det ingen träning!! Yeey!
Idag när jag och Larissa åkte till the mall och till target så varje gång jag skulle lägga över mitt ben till andra sidan på benet så sa jag ajajajaj, vilket fick Larissa att skratta. Alla tycker att det är jätteroligt att jag inte kan röra mig. Jag också, men det är ingenting jag säger högt hehe. Så om TVÅ DAGAR börjar jag skolan. Nervös? Eh ja.

Det finns förövrigt inga two pices swim suit här. NEJ. För swimming season är över så der finns bara i typ strl 10 eller 12, vilket jag inte har. Så suck it. Ni ska helt seriöst se min rygg. Heeerregud.
Men jag köpte hårimpackning idag och även ett par skoningslöst snygga flipfliops. Svarta. Schweet.


Bild på mig och fina Agnes!




water polo practice during hell week

Sitter i vardagsrummet, orkade inte hamta min dator. Den gar sa fruktansvart sakta. Okej, sa jag overlevde min forsta traning. Nasta traning borjar 5.30pm sa om tre timmar. Jag har redan fatt VARLDENS baddraktsbranna. Nice. Jag menar, solen stralar, det ar typ 4000 grader varmt ute och jag ar i vattnet. Ska kopa en san sportbikini, for man far anvanda sana durig practice! Jag kan ju saga att jag lag inte sist en enda gang, jag var fan inte sa out of shape som jag trodde att jag skulle vara. Sehr Gut Kajsa!
Sa vi borjade med att springa laps, sen gjorde vi nat jobbigt som innebar att spinga upp och ner for alla trappor pa laktarna 3 ganger. Sen hoppade vi i vattner, borjade med 200 frisim + 100 brost som uppvarmning, sen simmade vi 10 x 100 frisim, UTAN VILA! Trodde jag skulle do. Eller borja grata. Eller spy. Men de gjort jag inte hihiheie. Sen gjorde vi massa annat jobbigt och sen massa annat jobbigt. Weho! Borjar skolan pa torsdag. 07.45 am.
SCHWEEET!
Goodnight Sweden!

If I could write you a song and make you fall in love, I would already have under my arm

Klockan är 2.02 pm och Freddy jobbar till åtta så då tänker jag lite såhär, varför inte uppdatera blöggen?
Idag åkte jag, Larissa, Chris, Emma och Hunter till the mall för att köpa ryggsäckar, simglasögon och diverse. Jag sa innan jag kom dit att jag inte skulle lämna stället utan en ny tröja. Jag har nämligen nästan inga tröjor kvar att använda. Så jag och Emma gick in på forever 21 och där köpte jag mig en klänning och två tröjor för 29.77 dollar. You do the math. Det är så varmt ute så jag går ut i omgångar. Ligger i hammocken, går in, går ut.

Igår var jag med Eric, Freddy och Chase till typ fyra, sen somnade jag och emma i hennes rum hhe. Sen åkte vi och åt på en restaurant som hette Hong Kong och när vi kom hem därifrån åkte jag och Freddy direkt till Monroe, vilket är en middle school där vi träffade massa folk. De flesta spelade basket men jag och Chase sprang runt i sprinklerna vilket var mycket roligare. Runt tio gick jag, Chase, Freddy och Davey hem till Davey och kollade på filmen Sex Drive. Kan vara en av de roligaste och stördaste filmerna jag sett. Har förövrigt en mobil nu! PRAISE THE LORD!!! En go, blå liten samsung som jag flitigt smsar med. Ikväll ska jag och Freddy kanske på nån fiesta i Lemoore. Det blir nog kul!


MIN FINA <333333

HAMMOCKEN <3333

LUCY <333


Nothing comes close to the Golden Coast

HEJ DÄR HEMMA! Nu är jag här och jag är redan inne i deras tidzon. Kom hit i tisdagsnatt runt halv tolv. Flyget från Frankfurt till Dulles var jätteförsenat vilket gjorde att jag och en massa andra EF studenter missade våra andra flyg. Dock hade jag underbart sälllskap av en söt liten kille från Norge som också åkte med EF. Jag led alltså inte hehe. Men men. Igår var Freddy, Chase och Davy på drive-in bio och det var jätteroligt! Vi såg Grown Ups och Despicable Me. Jag såg en stjärna falla, vilket jag aldrig har sett förut så det var kooolt. Jag var även på min skola igår, Hanford High och träffade en school counslor för att välja mina klasser och annat. Idag klockan 08.00 stod jag och Larissa utanför skolan igen, för att jag skulle på walk through. Få scheman, PE-kläder, ta kort till yearbook och till ett sånt där kort vi har på Wargen, med bild och sånt. Och jag fick även mina skolböcker. Jag lovar att min engelskabok väger 5 kg minst. Min väska kommer gå sönder när jag stoppar in de där böckerna. Ikväll ska jag spela Ultimate Frisbee med några. Har aldrig spelat det men det kommer nog att gå bra.
Ska förövrigt spela Water Polo i framtiden, börjar på måndag. HAHAHA! Det kommer att gå sämst.
Just nu har alla skolsporter "Hell Week" vilket innebär tre timmars träning två gånger om dagen i en vecka. Herre jesus.
Här kommer i alla fall några bilder.



Jag och Sindre (Norsken) på Dulles Airport (Washington DC)

Mitt schema. Fel födelsedag och fel grade men men. Detta är mina klasser i alla fall hehe.

Detta är då min ASB card som är typ mitt lånekort i biblioteket, inträde till alla matcher (basket, socer,football osv) och till danser, så jag behöver inte betala för att komma in.

Boken som väger 5 kg + två andra böcker som är så snuskigt tunga. Minst 2 kg var.
Mina idrottskläder hehe.

RSS 2.0