GRATTIS INEZ 3 ÅR!!!


Älskade lilla gosunge, GRATTIS! Nu är du tre hela år och när jag kommer hem är du närmare fyra är tre. Galet!
Denna bild är sen 2008 när vi var här och hälsade på.
PUSS

små fina





Heeeelt randomly laddar jag upp dessa coola bilder på små små små små chokladkakor. Vet  inte var vi fick dem ifrån men jag tyckte de var så söta att jag tog kort på dooom. IMORGON ÄR DET HELG OCH HALLOWEEEEEN!
Kul för er där hemma som får lov snart. Kul för er. Jätte. Själv får man vänta tills thanksgiving. Nu ska jag plugga till ett benchmark imorgon. Min US history lärare sa idag "okay, so I haven't talked about this yet, but it's coming on the test tomorrow, so you guys have to know it" Tack Mr. Rodriguez, Tack :)

Flera har kommenterat och frågat mig hur mycket läxor jag har, och jag måste säga att jag har inte mycket läxor alls egentligen. Och läxorna jag har är så SIMPLA. Det är inte direkt som att jag sitter och pluggar gärnet hela kvällarna. (jag har straight A's.) det blir bara så att eftersom jag har träning diiirre efter skolan så blir det läxorna när jag kommer hem, då jag oftast uppdaterar blöggen och därför skriver jag om dom. HEHE.

JAJA, puss och hej leverpastej

USA <3

Haha detta är då taget från min kära vän Ebbas blogg. Tyckte det var så roligt för det stämmer in med hur det är där jag är också.

"Lite observationer:
- I USA finns smör som aldrig smälter
- Folk har pyjamasbyxor på sig i skolan. Och om de verkligen orkar sätta på sig något annat efter att ha rullat ur sängen sätter de på sig mjukisbyxor.
- Folk har tofflor som skor
- Man måste ha ett passport för att röra sig i skolan. Man kan alltså inte gå på toa obemärkt.
- Folk tror att man är intresserad av vad de köper till sina barn på ikea bara för att man är från Sverige
- Alla tror att de är miljövänliga, trots att de tar bilen till grannen..
- Alla lärare hänvisar/gör liknelser med mat eller tv. Ex: Min kemilärare förklarade att heterogen lösning är som mac n' cheese, rocky road ice-cream, italian dressing, jag kan hålla på hur länge som helst.. haha. och min psykologilärare jämför alla psykologiska scenarier med TV-shower."

Allt är sant.

I think I'm a little bit, a little bit in love with you



Två bilder från idag haha. Lite random. Första bilden är på Tyler, mig och Austin i våran 1 & 2 period. Andra bilden är då, för mig, player of the week eller vad man nu ska säga. Coacherna och the team captains kommer fram till en person varannan vecka som har förbättrats, är en förebild eller liknande. Och nu var det min tur! :)
Hade ett econ test idag på ch. 4,5 & 6 men jag tror det gick rätt bra faktiskt! Nu ska jag och Dawna kolla på min halloween kostym hihi.
PUSS OCH KRAM

paranomal activity 2



Okej, såg denna film igår. Fattar inte vad som flög i mig när jag faktiskt gick med på att följa med och kolla på den. Helt stört läskig var den. Stört läskig men också stöört bra. Vi var massa som gick och såg den, jag satt i mitten haha och klämde sönder människorna runt om migs händer. Stoppade typ blodcirkulationen hehe. Har typ träningsvärk idag pga att jag satt och spände mig hela filmen hahah. Herreguuuuwd. Haha en rolig sak, jag säger geez/jeez väldigt mycket numera, bara för att dryga mig men nu har jag fått reda på att det låter som att jag säger cheeze. Kul. Folk tror alltså att jag går runt  och säger ooost.

Jaja, bra film var det så det såå. Igår hängde jag mest mer Erica och Mallory hela dan. Somnade i Mal's säng runt 2 och sov till 3pm sen åkte vi och shoppade lite, jag hon och Erica och sen chillade vi på Superiors Dairy med Dawna och Megan.

spegelvänt






Min outfit just nu! HHS WATERPOLO pyjamasbyxor och en sweatshirt där det står Hanford Lady Pups och mitt namn och nummer bak på rumpan. (Dom två första bilderna är då tagna i en spegel, därav kan det vara svårt att se vad det står haha) Jag är TRÖTT! Erica väckte mig runt 9 genom att komma in i mitt rum och skaka på mig haha. Igår hade jag, Dawna, Erica och Mallory en girlsnight här hemma hos mig. Vi kollade på film och massa sköj hehe. Har skypeat med mor och Fiffi nu på morgonkvisten. Och imorgon ska jag ääntligen få prata med Frida! Har inte pratat med henne på tre månader (?) herregud.
Idag ska jag nog åka till Fresno med några och shoppa eller nåt skoj.

Puss och hej leverpastej

the music tells me what to feel


Kajsa, Mallory, Jelissa & Erica


Kent, Mallory & Joey

Mallory, Mathew (han som älskar Miley <3 ) och jag

Joey, Tanner, Orin, Michael, Connor och Dom.


Igårkväll åkte jag, Connor, Brandon och Erica till the drive in. Vi tittade på Easy A och den andra filmen hette The Town tror jag. Det var en trevlig kväll. Idag har gjort läxor/sovit hela dagen. Är fortfarande trött. Ska typ sova snart hehe.

Jag saknar mig familj.

when you touch my hand I go crazy


Min toga!

TOGA DAY!

En bild fran idag! (eller ja snarare igar men ah, skitsamma hihi) Kom hem for en stund sedan. Jag och massa fina kollade forst pa matchen mellan hhs och redwood sen chillade vi en massa. Connor skjutsade mig hem och nu ar jag for pigg for att sova hehe. Ska visa en helbild pa min toga senare, men sahar sag jag i alla fall ut idag typ.
Igar kvall runt atta kom Mal till mig och ba "let's go to Megan's toga party" och det gjorde vi. Haha, hade jattekul! Underbara manniskor, fabric och musik. Alla gjorde namligen sina toga's dar for alla behocde hjalp och visste inte hur man gjorde en toga. Erica och Mal blev sommerskor haha. Det var i alla fall TREVLIGT! Runt halv elva skjutsade Walter hem mig, keeewl att jag i alla fall hittar vagen hem nu. Tog bara typ tva manader. Hehe nera, men nastan. Nu borjar jag bli sleepy. Men jag ska ata nat forst. Jag ar hungrg. PUSS

homecoming week


Erica kom till mig imorse och vi gjorde oss i ordning för våran PIRATE DAY!

Jag, Erica, Dawna and Mallory during snack break!

Christian i ett piratskepp!

Erica & Mallory

Liz & Kajsa in English

Brandon & jaaag i engelsa klassen


Mallory, Maddie, Kajsa & Aaron

Chris, Kajsa & Brandon utttrrååkade i yearbook

Megan & Melody precis innan vi hoppade in i poolen!


Haha jag har blandat engelska och svenska. Bra jobbat KAJSA! Meneennnenenne, jag bryr mig inte.
Min vecka har varit underbar! Haha jag älskar high school. Så alla utklädningar denna vecka var:

Måndag: Tacky Tourist

Tisdag: ESPN (favoritsport)
Onsdag: Planet Hollywood hahaha jag var Tiger Woods exfru Elin!
Torsdag: Treasure Island
Fredag: Ceasar's spirit
(Allla seniors har på sig toga's och alla andra har på sig skolfärger.)

Nu ska jag göra lite läxa, för jag har två prov imorgon. PUSS och kram hela dan

bilder fran powder puff!!


Samantha, Gaby,Taylor, Kajsa, Klarissa and Megan
$

Vi peppar inför matchen!! Freshmen vs Seniors
Om man säger såhär, jag var go och gla även fast jag inte kan spela amerikansk fotboll

KÖTTA!

Hehe, alla Seniortjejer som vad med i powder puff. Sjuuuukt rolig kväll med massa male cheer också. Jag älskarrrr homecoming och HIGH SCHOOL.

who owns my heart?

Jag alskar Miley Cyrus :) Det ar bara jag, Sarre  och min kompis Mathew som alskar henne.

relay for life








OCH  JAG ÄR ÄÄÄÄÄNTLIGEN UNGROUNDED! JAA!!

Jag och Emma åkte till skolan till the bowl och kollade på relay for life vilket är en välgörenhetsgrej, folk betalar för att sova över på football field'et hehe och man stöttar folk som bekämpar cancer osv. Det var jättefint faktiskt. En fin grej. Alla ljuslyktorna står för en person som avlidit i cancer. Så himla sorgligt för det var verkligen lyktor överallt. Min dag har varit underbar, har spenderat massa pengar och blivit massa kläder rikare. I LOVE IT! Imorgon ska jag på min första och sista Powder Puff practice haha. Nu ska emma locka mitt hår och vi ska kolla på film. Jag älskar Emma. Pusspuss

målbilden!


My Goal (It was NOT blocked even though it looks like it was)

I've got the magic in me

Hejhopp! Kom nyss hem ifrån La Fiesta där vi åt middag idag jag, Emma, Larissa och Chris. Ska hoppa in i duschen snart, kom direkt från träningen till middagen. Jag har sån träääääningsvärk. Haha, i tisdags så var det så "kallt" ute och poolen var så kall så vi bestämde oss att springa sisådär 3 miles istället. Haha vissa sprang i sina baddräkter, nån i sina pyjamas byxor och några utan skor. Haha, vi sprang förbi football teamets träning och alla stannade upp och kollade haha. Kul var det men gosse vad träningsvärk jag fick. Var längst fram hela tiden. STOLT är jag över mig själv. Känns bra att jag kan springa i alla fall. Det är vad jag kommer göra när vattenpolon är över. Och sen blir det simning i mars igen. Åh jisses. Första kvällen på LÄNGE som jag inte har några läxor att göra. AMAZING säger jag bara. Emma sitter i min säng och gör hennes läxor. Lite sällis är aaldrig fel när man har utegångsförbud haha. I helgen ska jag SHOPPAPAPAPA!! Har ju inga "vinter" kläder. Eftersom det har börjat bli kallt härborta (70-75 degrees fahrenheit) så behöver jag varmare kläder. Aja ska hoppa in i duschen! PUSS


Haha LISA! hittade detta lilla hårspänne under sängen när vi städade ur Emmas rum! Tror sannerligen att det tillhör Inez finez! Lite småkul faktiskt.

före och efter



Lever som en prinsessa nu! HIHI

första målet i vattenpolo - check!!

Mycket myycket bra dag. Har massvis med läxor så jag hinner inte skriva så mycket. Tänkte mest skriva GRATTIS MORMOR i efterskott och tack för att jag har den finaste familjen man kan tänka sig.

en dag i bilder i USA





















Stört många bilder. Tog 300 år att ladda upp dom. Min fredag var helt helt helt stört rolig. Festen fortsatte efter matchen om jag säger så haha. Strööört. Hehe. Ska göra nåt annat nu. MAssa pussar

teamfoto för yearbook



Vi tog bilder ikväll på träningen för yearbook, alltså teamfoto och när det flesta hade tagit bilder och varsity hade tagit sin så chillaxade jag på läktarna med folk. Då såg jag Tanner cykla omkring och det slutade upp med att det var jag som cyklade omkring poolen. Linda tyckte det såg så roligt ut att hon tog en bild. 105 degrees idag + luftfuktighet NICE! ÅÅÅH jag är sååå uppspelt för morgon dagen. Det är DOG BOWL och SENOIR YELL och PEP RALLY!! WIII!
För den som inte vet är Dog Bowl när hanford high (min skola) möter våran rivalskola hanford west i football. Det är helt sjuuukt stort. Ska ta med min min kamera imorgon och försöka få bra bilder. Senior Yell är en bild som alla seniors tar, det är typ ett gruppfoto med massa skööj! Och sen pep rally är typ när alla peppar inför kvällens match och heeela skolan sitter vid footballs field'et (hehe) och typ peppar och alla som är med i en sport, och är i varsity blir presenterad inför hela skolan. Känner att jag är liiite nervös för hur mitt underbara namn kommer att uttalas. Har som sagt redan hört alla olika verisioner av mitt namn men jag skulle uppskatta det rätta när det är inför allllla elver på skolan. (2000 elever)
Nu ska jag leva livet och göra lite läxor. MASSA PUSSAR

RSS 2.0