beowulf and grendel

Bild fran forra helgen i Santa Barbara. Sitter och haller pa med en dum laxa som jag gor allt for att inte gora. USCH! Min dag har varit helt okej. Spelade i alla fall bra idag pa varan match. Jag ar en baller hehehe. Not.
Nu ska jag val fortsatta. Blaa. PUSS

pismo var flippat!






Erik, Emma & Marcus




Emma, Kajsa, Benedicte, Angie och Oda


Hemma från en låång helg i Pismo. Helt otroligt roligt måste jag säga att jag har haft. Har träffat folk från tyskland, holland, finland, norge, taiwan, nederländerna, danmark och såklart CALLIE. Har pratat en massa massa svenska i helgen! Jag, Emma, Erik och Markus var ett fint litet svenskt gäng som hängde hehe. Det var över 150 st ungdomar där :) Nu är jag ooooofräsch efter att ha bott på en camping och vill bara duscha. Har ett US history prov imorgon och nån uppgift för english 4 så det är bara att sätta fart. Tänkte göra nåt inlägg i framtiden och svara på några frågor jag har fått. PUSSSS

ett år försvinner utan ljus

HEJ BLÖGGWEN! Sitter med nymålade naglar och ska snart äta innan Rogan hämtar upp mig. Vi ska hem till honom för Larissa min kära host mom har bonqo kväll ikväll så ett flertal kvinnor är här och jaa, jag vill inte vara ivägen.
Imorgon åker jag och massa andra EF studenter till Pismo Beach och spenderar helgen där. Jag är excited! Har redan packat min väska eftersom jag åker imorgon morgon- alltså iiingen skola för mig! WIHO!
Har denna vecka haft due på mitt personal statement, två test i econ och ett test i US history och såklart massa benchmarks och quizzes som lärarna överraskar en med lite då och då. Härborta har dom en 6 veckors grading period så efter varje sjätte vecka får man ett betyg, som under året kan ändras. Jag har alla A(+) förutom i economics där jag har ett B+ efter sex veckor i en amerikansk skola. TIDEN FLYGER FRAM! Jag fattar inte att det går så snabbt. Jag menar nu är det helt plötsligt helg igen? Det var nyss måndag? Och jag har redan gått i skolan i 6 veckor? Crazy!

JISSES vad jag saknar dessa tjejer! Finns inte ord. Massa pussar

din maaaaaaaaaaaamma, borde lärt dig lite granna












Bilder från Santa Barbara där vi lämnade av Freddy för collage. UCSB! Där vill jag också gå. Det vore en dröm.
Nu ska jag sova. Mina ben värker efter allt springande och simmande hehe. Kan förövrigt säga att jag BODDE i UCSB-tröjan som jag fått låna av Rogan under helgen. Haha. Dock blev det väldigt varmt under dagen men på mornarna och kvällarna var det ett måste. Nu ska jag duscha och sen äntligen soooova. Sov högst 5 timmar igår natt så nu blir det att ta igen timmarna hehe. GODNATT SVEARIKE och massa pusssar!

låt mig bli ditt exxx

















SÄMST uppdatering! Förlåt mina trogna läsare. Hehe. Kom nyss hem från Redwood high school nyss där vi spelade match! Min helg har varit mycket bra! Jag, Freddy, Chris och Larissa åkte till Pismo beach lördag och sedan vidare till Santa Barbara på söndagen. Detta är bilder från i lördags när vi chillade i Pismo ttoooown hehe.

@ camp

Har haft en mycket  mycket bra helg! I lordags hamtade Rogan upp mig och vi chillade hemma hos han hela dagen, at middag med hans familj och sant trevligt. Haha hans mamma ar helt underbar. Pa kvallen akte vi till Monroe dar vi hangde med Freddy, Chase, Megan och Maddie. Sen akte jag och killarna hem till oss dar vi chillaxade ett tag sen somnade jag heheee. Vaknade upp runt atta av mitt alarm, ville doda mig sjalv for att jag hade stallt det sa tidigt. Gick upp, duschade, at frukost sen bar det av till skolan dar varsity tjejerna vantade. Vi begav oss till Bakersfield dar vi skulle pa ett one day camp med tva stycken killar som spelade i Olympics 2008. Dom ar alltsa helt STORT bra pa water polo. Det var ett mixlager med folk fran lite olika folk from Kings County, typ nagra fran Hanford West, Visalia, Lemoore och ja. Rogan var dar med hans lag med sa nar vi skulle hem runt fyra halv fem akte jag med han och hans familj istallet. Vi stannade pa In-And-Out med massa andra fran mitt lag. Kom hem, gjorde bajslaxor som var due FREDAG och sooooov. Emma var tvungen att vacka mig imorse, eller ja, hon vackte mig for att pannkakorna som hon lagar at mig VARJE DAG ( jag alskar Emma) var klara, men jag brukar oftast ga upp samtidigt som henne. Inte idag. Jag var utslagen. Haha. Ah jag kunde knappt se nar jag kom ut till koket. Det far bli en tidig kvall ikvall. Och efter min fruktansvarda traningsvark fran igar och dagens traning kommer jag somna utan problem. Seriost, dagens traning var som traningarna during hell week. Mina hander skakade nar jag kom upp ur poolen. Och traningen som vi gjorde igar, INTE att leka med. Men jag klagar inte! Jag alskar att ha traningsvark. Jag alskar att kunna simma flera flera laps utan att bli anfadd. Nu ska jag jag gora det jag gillar att gora mest i varlden, LAXOR!!!! :) :) :) :) :) :)

you make me feel like I'm living a teenage dream

Detta ar da en av bilderna vi tog forra veckan (?) Jag gillar den! De flesta av bilderna som vi tog finns pa en poster som Chris har fixat ihop och sen kan man kopa individuella bilder och ja sant! Sa det ar finfint!

My girlfriend is out of town, and I'm all alone, your boyfriend is on vacation and he doesn't have to know

Aaaantligen helg! Min fredagskvall var helt underbar. Jag, Freddy, Rogan, Megan och typ 6 st till akte till drive-in bion och hade en awesome kvall. Vi sag vampires suck och nan annan film, kommer inte ihag vad den hette. Nu ar jag ensam hemma och spelar musik pa HOG NIVA!!! Alla hits har borta ar goor bra att sjunga till hehe. Idag ska jag traffa en kompis och ata lunch med honom och ikvall vet jag inte vad jag ska gora annu, men det blir val nat roligt :) Alla i familjen ar och kollar pa Hunters soccer game, kande lite sahar, neeeej jag orkar inte kolla pa det nej. Sa jag stannade hemma. Pratade med mamma nyss. Det var mysigt! Den har laten dansar jag omkring till just nu! I LIKE IT!

bilder fran igar

Nicole, Morgan, Victoria, Alyssa, Ashlee, Caroline och jag!
Megan, Nicole, Megan, Morgan och jag! Ser ni att det star LOVE?  hihi
Jag och Nicole.
Har precis gjort klart mina laxor. Har skrivit mitt personal statement for collage och gjort massa uppgifter for econ. Ska snart sova, ar sa himla trott. Traningen var rolig idag. Imorgon har vi match igen! Om man kollar pa min blogg ar det bara bilder fran vattenpolo. Det blir sa eftersom det ar da vi tar mest bilder, meeeen jag ska se till att ta massa kort. Imorgon fyller min fina Mallory 18 ar!

ett skepp kommer lastat med




Idag när jag kom hem ifrån skolan så hade jag fått BREV!! Ett från mami och ett från bästaste Sara! Åh vad glad jag blev. Om timme ska jag och mitt vattenpolo lag iväg och ta bilder i nån flod, typ ett lagfoto, som även hamnar i yearbook'en. Denna vecka är bara en 4 dagars vecka! Jag älskart. Det var JÄTTEKUL igår på BBQ'n igår. Åh jag tycker så mycket om Emma och Benedicte!
Btw, bilden längst ner på ett armband, ja detta är då vad allllllllla oavsett bär, det står I <3 boobies och det är typ som rosa bandet för bröstcancer men detta i alla fall vad alla bär. Jag bär en lite mer avancerad utsmyckning, man kan inte riktigt se att det står boobies på armbandet vilket då är syftet och jag är NÖJD! $4.35  var det värt.

På tal om annat, ja jag vet inte vem som läser min blogg men nu bryr jag mig inte, okej, så vad hade hänt när jag vaknade upp i lördags? EN ARMÈ med finnar hade vandrat till mitt ansikte och slagit sig till ro. Haha asså detta är inte okej!! Jag har aldrig finnar längre :( MEN nu är dom mina bästa vänner. Finfint!
jajjaa, ma höres svearike! PUSS

143 I la la la love yooou

Bild fran igar da vi firade Mallorys 18 arsdag. Detta ar da jag och underbara Erica. Stannade hos Malloy till tva sen akte jag och Rogan hem, jag vaknade 9.30 akte ivag till Treys house och spelade in en silent movie for varan 1 & 2 period som ar due den har veckan. Sen skjutsade Trey mig till skolans pool dar det var varsity practice for fulla muggar. Ah jag alskar vattenpolo. Jag alskar att vara har! Nu ska vi ivag till en bbq med svenska Emma och norska Benedicte, sa nu blir det till att tala SVENSKA <3 hihi lovely!

en manad senare

Har inte uppdaterat pa ett tag. Har varit alldeles for upptagen hehe. Har spelat tva water polo matcher, sovit over hos Mallory, hangt med vattenpololaget, har tooons av laxor, har haft tva stycken prov, har fatt veta att jag har ett A eller A+ i alla klasser, har hangt med Mallory och Erica, har akt till visalia, har kollat pa skrackfilm med Rogan, Erica, Megan och Freddy. Haha Rogan vagade inte titta nat alls nastan och inte Erica heller sa jag kollade typ at dom haha. Det var skoj! Nu har jag varit har i en manad. Tiden flyger ivag! OCH VI HAR FOUR DAY WEEEEKEND!!!! I'M HAPPY AS A HIPPO! ja pusspuss

RSS 2.0