täppt i näsan och huvudvärk

Hade all star water polo träning idag. Det var kul. Jag var inte alls så out of shape som jag trodde jag skulle vara vilket alltid är positivt. Jag och Chelsea från mitt vattenpolo lag hade i alla fall jättekul. Nästa träning är på onsdag men jag vet inte om jag ska gå på den för jag ska kanske följa med Mallory och hennes pappa på en liten college trip! Bl.a till Costa Mesa och älskade Santa Barbara då vi SJÄLVKLART ska träffa Freddy och Ryan. Så vi får se hur allt blir men förhoppningsvis blir det som jag sade.
Har bara typ 11 skoldagar kvar sen är det JULLOV! Kan inte fatta var tiden har flugit iväg. Snart är det vårtermin och det innebär bara några månader innan jag är hemma igen. Galet. Vill inte ens tänka på det nu.


<3


julgrans pyntning


thanksgiving

Ah vad jag alskar thanksgiving och ah vad jag onskar att Sverige firade thanksgiving. Min familj och ett x antal andra familjer spelade kickball idag pa mitt pa dagen och nu luktar det mat i hela huset. Nagra familjer kommer hit senare nar vi ska ATA <3 Haha mina killkompisar sager att dom gain at least 50 pounds during thanksgiving. Gaanska kul.
Igar kvall gick jag och Ryan pa bio. Vi sag Due Date. SA rolig!! I tisdags kvall hangde jag Mallory och Erica med Jordan, Ryan och Freddy. Det ar sa roligt nar alla ar hemma fran college! Aja en liten gruppbild fran idag. Massvis med pussar och kramar!
Och ja, det ar fortfarande VARMT ute. Jag alskar Californien.

Mr. GQ



tog bilderna av Cashe (längst till höger)

Lite uppdatering på en söndagskväll

I torsdags var det Mr. GQ tävlingen på skolan! Det är alltså den manliga verisionen av Miss Hanford High. Jag var min käre vän Mathew's eskort och bilder finns på fejjan för den som ville se. Kanske slänger upp en bild på bloggen också. Det var mycket trevligt och Matt vann också. Han skrev sin egna sång  och framförde den. Mycket fint!

Min water polo coach ringde mig häromdan och berättade att jag har blivit nominerad till All Star Senior för vattenpolo och för HHS. Detta innebär då att om ca. 1 vecka, (efter thanksgiving antar jag) så är det två st. träningar med ett lag, med andra seniors från andra skolor och sen på lördagen är det en match. Såklart samma dag som formal men det gör ingenting alls faktiskt. Jag är taggad!

Imorgon är det dagen då det händer, jag ska göra nya slingor i mitt hår. Jag är JÄTTEnervös och om det blir dåligt kommer jag inte att gå på skolan :) Jag har inte gjort nya slingor sen i början av juni. Jag är förvånad över hur länge det har hållit síg faktiskt.

Min helg har varit TOPPEN med stora bokstäver. Kollade på foootball's matchen i fredags med Erica sen chillade vi ett bra tag på parkeringsplatsen ute i kylan (varför vet jag itne men det var mycket skoj!) med massa av våra footballs killar hehe. Igår åkte jag och kollade på the valley championship för våra vattenpolo killar som dom tyvärr förlorade. Haha det måste vara nåt med min närvaro för alla lag på skolan som tidigare år har varit undefeated förlorar allt. Jag och Dawna chillade hemma hos henne. Jag tog en nap. Sov riktigt gött. Gick sen på en promenad med Spenser. Sen åkte jag och Dawna hem till mig en snabbis och chilllade, och sen vidare till Alyssa's house. Där var det fäzt. Sov hemma hos Dawna, chillade där mestadels av dagen, kom hem och gjorde lite homework och nu chillar jag.
Chillar är mitt nya ord har jag märkt.



Bilder från matchen då vi FRÖS ihjäl.

I see you drivin around town with the guy I love and I'm like forget you




Geez. Formal dax.

come around and talk it over

Ho ho ja ja, åt nyss middag och nu sitter jag här, har typ redan träningsvärk efter fotbollsträningen idag. Kan ju säga lite snabbt att jag INTE är en fotbollsspelare och jag har inte spelat sen 6:an (eller vad var det mamma?)
Fick låna cleats (fotbollsskor) av Dawna och benskydd och allt det där. Kommer dit, känner redan då, vad i hela friden gör jag här? Tränaren pratar ett tag sen börjar träningen, GÖTT! Jag tyckte inte att jag sög helt och hållet men senare när tränarn kom till mig och sa att jag "ser rädd ut" och "har nog missat rätt mycket sen 6-7:an" så förstod jag att jag sög. HAHAHA. HERREGUD! Ni som känner mig kan ju bara tänka er! Herregud vad roligt. Jaaja, jag brydde mig inte så mycket. Har redan en running kompis som peppar. Och snart är det SIMINING <3 det enda jag kan.

Min lördags kväll var bra! Jag och Erica och några till chillade hemma hos Spenser, i hans bakgårg vid en eld. Det var mycket mysigt. Min söndag bestod av skype-ning (mitt egna lilla böjning på ordet skype) med min älskade mor och firade av Emmas 15 årsdag. Samt peppande inför FILMPREMIÄREN AV HARRY POTTER PÅ TORSDAG! Jag är så sjukt pepp. Jag älskar älskar älskar älskar Harry Potter för den som ville veta hihi.

2 st + med att bo i Californien:
  • även fast det är mitten av november är det varmt och soligt (jag hade endast på mig jeans och en jättetunn tunika idag)
  • det är dimma på morgonen (jag tycket att det är mysigt + att om det är tillräckligt mycket dimma är det foggy day i skolan vilket innebär SOVMORGON)
2 st - med att bo i Californien:
  • det luktar kobajs överallt pga alla tusentals mejerier
  • bara för att jag kommer ifrån sverige tror alla att jag är van vid kyla (aren't you from like the North Pole?)


bilder från Santa Barbara.

107 dagar

Sitter i vardagsrummet och chillar med Chelsa. Har kollat på ex antal avsnitt av Modern Family. Så otroligt rolig serie. Igår åkte jag och några vänner till Lemoore och kollade på Milk Can, matchen mellan HHS och LHS. Vi förlorade :( Typ första gången på fyra år. KUL! Efter matchen åkte vi till taco bell en snabbis sen åkte jag hem. Det är freezing ute nu och jag kände inte alls för att göra nånting. Pratade med fina emmmmmmsi pemmsi i Lindsey och det gjorde min kväll mycket bättre. Får se vad dagen har att erbjuda!


spending all my time loving you, 25 hours of my day

Kom precis hem ifrån Visalia, jag och mina retainer girls har hängt där idag. (Erica & Dawna). Jag och Erica sov hos Dawna igår, haha och fy vad kul vi hade. Haha gjorde bland annat videos med Dawnas coooola webcäm <3
Idag köpte jag två tröjor, en sweatshirt från Hollister och en annan fin fin tröja från Pac Sun. Köpte också SMINK! Det har jag behövt. Av någon anledning lämnade jag affären med endast organiskt mineral smink hehe, dyrare smink gick inte att hitta kan jag berätta. Men det är det VÄRT!

Jaa justja, jag har varit ledig idag, det är veteranernas dag idag så alla är lediga från sina skolor! Love it!
Spelade play offs igår i water polo, vi förlorade med ETT poäng, ett litet ynka poäng så vi åkte ur och nu är vattenpolo säsongen officiellt slut vilket känns sådär. MEN på måndag så blir det soccer tryouts. Det kommer att bli mycket intressant, men min kära Dawna säger att hon har faith in me. Hon är en sån där som kan alla alla alla sporter och har spelat alla sporter i hela sitt liv. Kul för na. Själv kan jag bara simma. Och springa.

Nu ska jag göra lite läxa och sen ska vi nog iväg och äta nånstans, jag Larissa, Chelsa och Chris.




Bilder igår från 5th period då jag "tog bilder för yearbook" hehehe.

En miljon på banken men ingenting att leva för

MEN VA? Jag har ju missat en masssa! Jag hade till exempel ingen aning  om att finaste bästa Daniel Adams- Ray (jag älskar fortfarande Oskar Linnros) hade släppt album. Och jag har inte hört en endaste låt från Håkans nya skiva. FY på mig. Uppdatera mig i musikväg svenskar som läser min blogg. SNÄLLA


Jag hittade denna låt på Jullans blogg och tackar för det. Jag GILLARE!

you know I do anything for you

ÅKEJ! Kom precis hem från Mallory's. Jag, Dawna och Erica chilllllade där ikväll. Erica färgade Mallorys hår och Dawna hjälpte mig lite med min US history läxa. Min helg har varit bra, jag har bara varit med mina fina vänner. Guld värt alltså. Jag har hängt lite med Freddy också. Haha, ja eftersom vi "delar" rum när han är hemma så ska ni få se hur det har sett ut. Det är GALET hur stökigt det var.
Idag när jag vaknade kollade jag på klockan 10.49 så jag tänkte, dax att gå upp. När jag har varit uppe i en timme kollar jag på klockan igen, 10.49. Tänkte då att klockan gick fel, men sen gick det upp för mig att vi lade på en timme idag! Haha, jag blev så himla förvirrad. När jag satt och kollade på filmen the last song i mitt rum (som förövrigt är huuuuuuur sorglig som helst, grät floder) tänkte jag, herregud vad trött jag är, klockan måste vara sent. Jag kollar på klockan och den var TOLV! Mitt på blanka dan. Haha.

Pratade även med SARA idag. Åh vad jag saknar dig.


FÖRE

EFTER

mer bilder från senior night









Ser lite halvt efterbliven ut på alla bilder, men men, finns inte så mycket jag kan göra åt det hehehe.
I alla fall, Senior Night går ut på att coachen läser upp en liten text om en och undertiden coachen läser ger man en ros till sin mamma, och går med sina föräldrar till ens paw och står där. Linda "intervjuade" mig tidigare under dagen vad jag ville att hon skulle säga och jag sa att jag vill bli en tolk, en tolk som kan minst fem språk. Svenska (såklart), engelska, TYSKA <3, franska och spanska. Och så var det nåt mer jag sa, meeeen i alla fall, när hon läste upp det som stod om mig sa hon att jag redan KUNDE alla de där fem språken (därav mina förvånade/skrattande bilder här ovan) när jag sa det till henne sedan, att jag inte kunde alla språken sa hon, ääähh, folk blev bara jätteimponerade hihihihi. Så hon gjorde det med flit. Lite småskoj!

Igår kom Freddy hem från Santa Barbara! Det var helt underbart att se honom igen! Och ikväll ska vi nog hitta på nåt skoj med Chase and Davey.
Alla mina kära vänner (de flesta är seniors) tar the SAT imorgon morgon runt typ sjutiden så allllla ska typ plugga/sova ikväll. INTE kul.

Lite uppdatering från mig. Masssa pussar och kramarrr

Lite bilder från Senior Night!


En liten del av våran pool, under tiden seniors killarna hade sitt.

Hehe, trött tjej till vänster. (hade precis vaknat från en nap) Nicole, Alyssa och Dawna.

Kass bild på när killarna spelar. HHS vs. Lemoore (som förövrigt spelar jätteee dirty)

En fin liten handduk vi fick av våra coacher


Och en glimmande cap! Med mitt namn på. SWEEET!

VÅRAN LILLA MASKOT <3333333333333333

Det kommer mer bilder I tell you!

allhelgona bilder!



we were supposed to be scary haha emma failed
massa massa karlek!
Sedar ja, nu fick ni se lite bilder fran halloween. Carving pumpkins var myckkket skoj. Kul att min pumpa var det lattaste att gora. Aja, den ser bra ut i alla fall!

drei Monats

Jag är så  t r ö t t! Jag vill bara sova, men niix, jag måste fixa massa grejeerr först, SEN kan jag äntligen få sova.
Nu är det så att i slutet av februari/början av mars så ska jag och massa andra EF studenter (bl.a mina fiiina svenskar Emma, Marcus och Erik och min favvo norsk Benny) till Hawaii! Åh vad underbarttt. Men i alla fall, igår kväll kom jag på att jag inte hade den blekaste aning om var mitt pass befann sig. Jag började mitt letande, lugnt och slutade letandet med att springa ut till vardagrummet skrikade "I'M FREAKIN OUT! I CAN'T FIND MY PASSPORT" Jag hade helt seriöst tömt upp och ner på mitt rum för att hitta det. Då säger Larissa "Kajsa, I have your passport, remember? So you wouldn't lose it?" 
Haha, jag trodde jag skulle dööö. Jag såg ett scenario spelas upp framför mig hur jag skulle bli fast i USA föralltid och att mami (älskar dig) skulle bli jäääätttearg hehe.


Imorgon är det våran SISTA water polo match, och det är en hemmamatch, vilket innebär att det är Senior Night. Senior Night är när alla seniors är starters och så är det nån cermonigrej. Åh. Jag kommer sakna mina fina vattenpolotjejer!

Har förövrigt varit här i mer än 3 månader nu! CRAZYYY

RSS 2.0